Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu takıma bir stoper bir forvet almadılar. Alsalar 7/7 liderdik. Şampiyonlar ligi için kredimiz olacaktı. Bize karşı şov yapanlar bir hafta sonra rezil oluyor.

Neyse buna şükür hala ilk ikideyiz.

Hamsi oğlu hamsiler sarıyor mu ulan karaktersiz mahluklar. Daha beter olacaksınız.

DoRAQmSX0AA9lab.jpg

Beyler Burak sol kanat mı oynuyor harbiden

Mesut hocaya sallayan medya maymunları akşama ne diyecek acaba? Bu maç böyle biterse Alanya'yı tebrik edecekler mi milyonların duyacağı şekilde?

Kasımpaşa da Hamsileri çarpmış. Allah razı olsun Hamsilere vurandan.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamlar bize nasıl bilendiyse artık futbolcusundan taraftarına, bütün enerjilerini bizim maçta harcamışlar ve dahada iflah olmuyolar

mukemmel bir orta
haftanin ortasi olabilir

Bu paşa'ya da 4 attık ona bakarsan.

Tamam biz süperiz..kadromuz müthiş kaliteli ve şu trabzondan 4 yememiz çok normal..
Ben kasımpaşanın iyi veya kötü olmasından bahsetmiyorum..trabzonun ne kadar leş bir takım olduğunu söylemeye çalışıyorum..

Ama sizin gibi taraftarlar senelerdir gerçekleri görmeyip polyana modunu girdiğiniz için başımızdaki çapsızların özellikle transfer dönemlerinde yapmadığı skandal kalmadı..hala neyin savunmasını yapıyorsunuz inanılır gibi değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon'a içeride 5 atarız ama onların sahada elek oluruz hafta fark etmez. Deplasmanlarımızın sponsoru Yataş olduğu sürece bu değişmez. Akhisar bile ezip geçti. Antalya'dan da ezici bir galibiyet bekliyorum haftaya. Doukara falan tutamayız.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam biz süperiz..kadromuz müthiş kaliteli ve şu trabzondan 4 yememiz çok normal..
Ben kasımpaşanın iyi veya kötü olmasından bahsetmiyorum..trabzonun ne kadar leş bir takım olduğunu söylemeye çalışıyorum..

Ama sizin gibi taraftarlar senelerdir gerçekleri görmeyip polyana modunu girdiğiniz için başımızdaki çapsızların özellikle transfer dönemlerinde yapmadığı skandal kalmadı..hala neyin savunmasını yapıyorsunuz inanılır gibi değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ts bize karşı böyle mi yahu offf anlamadınız gitti senelerdir.

Ölümüne oynuyorlar yahu o oyunu anca 1 2 maçta oynarlar onu da bizimle olan maçlarda oynuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt