Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorumlarim ugursuz geliyor gibi

Bizde leş olup gittikten sonra çoşan topçulardan nefret ediyorum.

Ne maç oldu be arsenal maçını yarım bıraktım şu maç yüzünden.. Lato resmen Karabük günlerine dönmüş 10 numara top oynuyor

tarik eskisehirde genc ve yetenekli , bize gelince dip , salih dursun aynen , veysel sari aynen , daha tonla adam , yaser yildiz , yigit ismail gokoglan , musa cagiran ... simdi de latolevici

adam karabukte bize gelecek ayarda top oynuyor , bizde kayip , gidiyor bursada kaldigi yerden devam ediyor

bunu 2 seye baglarim , teknik yonetim ve seyirci .. adamin olan yetenegi herhalde kaybolacak degil

Ligde çok fena şike-şaibe-düzenleme-müdahale oluyor, yakında Türk futbolu uluslararası olarak 10-15 yıl ortadan yok edilebilir. Kimse umursamır veya farkında değil ama son 8 yıldır yaşanan suç unsurları, bin elin parmaklarından daha fazla.

Ligde çok fena şike-şaibe-düzenleme-müdahale oluyor, yakında Türk futbolu uluslararası olarak 10-15 yıl ortadan yok edilebilir. Kimse umursamır veya farkında değil ama son 8 yıldır yaşanan suç unsurları, bin elin parmaklarından daha fazla.

Daha önceleri abartıyor diyordum sana artık hak veriyorum lig sadece şaibe ile dönüyor artık.

Akhisar devre arası en az 3-4 tane nokta atışı transfer yapması lazım. Bu kadronun başka türlü ligde kalması imkansız. Bildiğim kadarıyla fazla borçları da yok. Son kurşunu sıkmaları lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt