Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Fofana mal etmiş Antalya savunmasını.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalyaspor'un hali icler acisi. Oyuncu alamadilar, gidenler oldu Maicon vs. Bence Ankaragücü kadar olmasada epey rezil olacaklar. Puan farkindan ötürü 5-6 hafta daha rahat olurlar ama sonrasi sorunlu.
Alabilecekleri maksimum puani aldilar. Gercekten iyi mücadele ettiler ama artik kaliteleri o kadar düstü ki bu macla birlikte 4 mactir gol atamadilar. Akhisar ve bize karsi son dakikada gol yemeselerdi +2 puanlari olacakti. Düsme hattiyla 11 puanlik fark olsa da Besiktas, Rize ve Basaksehir maclari bekliyor adamlari önümüzdeki 3 hafta. Cok zor.Kaptan mucize yaratti resmen Antalya'nin bu sene dusmemesi mucizelere kalmisti zaten
Yalniz seneye dayanamazlar artik oyle gorunuyor
Alabilecekleri maksimum puani aldilar. Gercekten iyi mücadele ettiler ama artik kaliteleri o kadar düstü ki bu macla birlikte 4 mactir gol atamadilar. Akhisar ve bize karsi son dakikada gol yemeselerdi +2 puanlari olacakti. Düsme hattiyla 11 puanlik fark olsa da Besiktas, Rize ve Basaksehir maclari bekliyor adamlari önümüzdeki 3 hafta. Cok zor.
Güzeeel.
Hadi Konya ücüncüyü de at da bizim kupon garanti olsun![]()
Konyaya oynadıysan maçın gelmemesi için sahaya meteor fln düşmesi lazım
Aykut Kocaman hocalık farkını yine gösteriyor. 31 puanla bir anda kendilerini maç fazlasıyla 4.sıraya attılar. Bjk'nin önündüler mesela.
Geçen sene burada bile millet Aykut gidecek diye üzülürken ben seviniyordum. Bu adam Fener'i en kötü ilk 4'e sokardı bir şekilde.
Aykut Kocaman hocalık farkını yine gösteriyor. 31 puanla bir anda kendilerini maç fazlasıyla 4.sıraya attılar. Bjk'nin önündüler mesela.
Geçen sene burada bile millet Aykut gidecek diye üzülürken ben seviniyordum. Bu adam Fener'i en kötü ilk 4'e sokardı bir şekilde.
Gs cimboma kalsa aziz bey ve angut kalırdı. Heriflerde üzerimizde olurdu
Aykut kalsaydi eminim bu kadar rezil olmazlardi. Ha sampiyon falan yapamaz ama elindeki kadroyu iyi kullanir. Dirar ve Atif'la o kadar puani baska bir teknik direktör alamazdi.aziz neyse de aykutun gitmesini çok istiyordum. Neyse ki salak fenerliler baskıyı arttırıp zorla yollattı.
Aykut biliyor işi. Türkiyenin en iyi hocası bence teknik taktik anlamda.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi