Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalyaspor'un hali icler acisi. Oyuncu alamadilar, gidenler oldu Maicon vs. Bence Ankaragücü kadar olmasada epey rezil olacaklar. Puan farkindan ötürü 5-6 hafta daha rahat olurlar ama sonrasi sorunlu.

Antalyaspor'un hali icler acisi. Oyuncu alamadilar, gidenler oldu Maicon vs. Bence Ankaragücü kadar olmasada epey rezil olacaklar. Puan farkindan ötürü 5-6 hafta daha rahat olurlar ama sonrasi sorunlu.

Kaptan mucize yaratti resmen Antalya'nin bu sene dusmemesi mucizelere kalmisti zaten

Yalniz seneye dayanamazlar artik oyle gorunuyor

Kaptan mucize yaratti resmen Antalya'nin bu sene dusmemesi mucizelere kalmisti zaten

Yalniz seneye dayanamazlar artik oyle gorunuyor
Alabilecekleri maksimum puani aldilar. Gercekten iyi mücadele ettiler ama artik kaliteleri o kadar düstü ki bu macla birlikte 4 mactir gol atamadilar. Akhisar ve bize karsi son dakikada gol yemeselerdi +2 puanlari olacakti. Düsme hattiyla 11 puanlik fark olsa da Besiktas, Rize ve Basaksehir maclari bekliyor adamlari önümüzdeki 3 hafta. Cok zor.

Alabilecekleri maksimum puani aldilar. Gercekten iyi mücadele ettiler ama artik kaliteleri o kadar düstü ki bu macla birlikte 4 mactir gol atamadilar. Akhisar ve bize karsi son dakikada gol yemeselerdi +2 puanlari olacakti. Düsme hattiyla 11 puanlik fark olsa da Besiktas, Rize ve Basaksehir maclari bekliyor adamlari önümüzdeki 3 hafta. Cok zor.

Kaptan medipole celmeyi takacak diye umuyorum

Konyaspor 2-0 Antalyaspor
56' Skubic

Güzeeel.

Hadi Konya ücüncüyü de at da bizim kupon garanti olsun :hat:

Üzgünüm ama Bülent Korkmaz artık gerçek hocalığını göstermeye başladı. İlk yarı gerçekten kendinin bile beklemediği puanlar aldılar ama artık çöküş başladı. Kadroda dar zaten.

Bence bu hafta olmasa bile haftaya Bjk maçı sonrası yollanabilir. Aksi halde bir anda düşme yarışında bulacaklar kendilerini.

Şerefsiz gol atmış. Hem bizi hemde Serdar’ı yaktı adi herif. Ayağın kırılsın!

Aykut Kocaman hocalık farkını yine gösteriyor. 31 puanla bir anda kendilerini maç fazlasıyla 4.sıraya attılar. Bjk'nin önündüler mesela.

Geçen sene burada bile millet Aykut gidecek diye üzülürken ben seviniyordum. Bu adam Fener'i en kötü ilk 4'e sokardı bir şekilde.

Konyaspor'un kadrosu epey genis. Hurtado sakat ve Ömer Ali cezali olmasina ragmen kulübede daha 2 forveti var.

Moke, Amir ve Jonsson sakat olmasina ragmen orta sahada hala oynatacak oyunculari var.

Sol bekte Ferhat'in hücum yönü olmadigi icin tek tarafli oynuyorlardi, oraya da 400 bin euro harcayip iyi bir sol bek almislar.

Aykut Kocaman, Riza Calimbay'dan net daha iyi bir teknik direktör. Ligi Besiktas'in önünde bitirmeleri benim icin sürpriz olmaz bu kadroyla.

Derli toplu, ne oynadigini bilen bir takim Konyaspor.

Aykut Kocaman hocalık farkını yine gösteriyor. 31 puanla bir anda kendilerini maç fazlasıyla 4.sıraya attılar. Bjk'nin önündüler mesela.

Geçen sene burada bile millet Aykut gidecek diye üzülürken ben seviniyordum. Bu adam Fener'i en kötü ilk 4'e sokardı bir şekilde.

Gs cimboma kalsa aziz bey ve angut kalırdı. Heriflerde üzerimizde olurdu

Antu’da yakında zaten ersun gitsin, aykut gelsin başlıkları açılır.

aziz neyse de aykutun gitmesini çok istiyordum. Neyse ki salak fenerliler baskıyı arttırıp zorla yollattı.
Aykut kalsaydi eminim bu kadar rezil olmazlardi. Ha sampiyon falan yapamaz ama elindeki kadroyu iyi kullanir. Dirar ve Atif'la o kadar puani baska bir teknik direktör alamazdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt