Kadir Şipal
Sarı Üye
- 23 Şubat 2009
- 241
- 39
- 1.468
Merih cezalı duruma düştü de bu adam transfer olmadı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olamazsak bile ikinci olup play offu geçmeliyiz.Evet Başak ile başbaşa kaldık gibi.
Bundan sonra hedef belli.
Onumuzdeki hafta
Alanyaspor - Galatasaray
Akhisarspor - Basaksehir
BB Erzurum - Rizespor
Fenerbahce - Goztepe
maclari dikkat cekici. Sirasiyla 2-1-1-2 seklinde biterse puan durumu:
seklinde oluyor
- Basaksehir - 41 pts.
- Galatasaray - 38 pts.
- ...
- ...
- ...
- BB Erzurum - 20 pts.
- Fenerbahce - 20 pts.
- Akhisarspor - 20 pts.
- Ankaragucu - 20 pts.
- Rizespor - 18 pts.
Rize Erzurum'un üstünden tır gibi geçer diye düşünüyorum.
Hadi lan ordan başkent olmasıyla futbolun ve senin tabirinle ezikliğin ne alakası var.Örnek vermek gerekirse Berlin takımları çok mu iyi.Senin bakış açınla bakarsak da 4 takımla temsil edildiği zaman da oldu Ankaranın.Futbol kulüplerinin içine eden i.melih gökçek yüzünden takım sayısı azaldı,ekonomileri çöktü Gençler hariç o da çıkacak gibi tekrardan süper lige zaten.antalyanın bile 2 takımı var süper ligde. ankara dünyanın en ezik başkenti olmalı.
dakar, hartum, adidas ababa, harare gibi başkentler bile ankaraya nazaran daha başkent hüviyetinde
en yakın rakibimiz Malatya'nın maçı yarın 13.30'da Kayseri ile. Nedense başlığı açılmamış. Bana göre Bjk ve Ts'den çok daha iyi durumdalar. Hatta benim 3.lük adayım onlar.
Eğer Kayseri, Konya(d) ve Bjk ile oynanacak 3 maçtan 7 veya 9 puan alırlarsa net biçimde ilk 3 iddiam güçlenir.
Targutay Alungan ne lan? O nasıl isim karrı gibi.antalyanın bile 2 takımı var süper ligde. ankara dünyanın en ezik başkenti olmalı.
dakar, hartum, adidas ababa, harare gibi başkentler bile ankaraya nazaran daha başkent hüviyetinde
Konya olacak 3. büyük ihtimalle.
senin ismin top gibi asıl :dTargutay Alungan ne lan? O nasıl isim karrı gibi.
malatya çöp yaW muhtemelen seneye düşerler. konya çok daha iyi. gulerme falan tamamen çöp. malatya yoklukta 3. idi muhtemelen de bu sene 10. falan bitirirler at fava bekleKonya'nın da şansı var ama Malatya çok daha oturmuş takım. İyi transferler de yaptılar. Konya'da ilk 5 girer bence.
:dsenin ismin top gibi asıl :d
malatya çöp yaW muhtemelen seneye düşerler. konya çok daha iyi. gulerme falan tamamen çöp. malatya yoklukta 3. idi muhtemelen de bu sene 10. falan bitirirler at fava bekle
rdaş bu mesajımı kopyala bi yerlere. malatya sistemli olsaydı koca bir balon gibi patlamazdı fenere. skor olarak konuşmuyorum fenerden 5 yiyebilirdi ama bu kadar ne oynadığını bilmeyen takım görmedim ligde.katılmıyorum. Bu ligde gerçekten sistemi olan 4-5 takımdan biri. Erol Bulut'un sene sonu sözleşmesi bitiyor. Eğer takımda kalırsa seneye yine ilk 5'e oynarlar. Ancak eğer takımdan ayrılıyorum derse yerine gelecek isim önemli. Bence kim gelirse gelsin Erol Bulut kadar verimli olamaz.
rdaş bu mesajımı kopyala bi yerlere. malatya sistemli olsaydı koca bir balon gibi patlamazdı fenere. skor olarak konuşmuyorum fenerden 5 yiyebilirdi ama bu kadar ne oynadığını bilmeyen takım görmedim ligde.
bugünkü göztepe
geçen haftaki yeni malatya.
bize karşı ankaragücü
ve bjk karşısındaki erzurum. aralarında en kötü olan göztepe ve yenimalatya idi