Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onumuzdeki hafta

Alanyaspor - Galatasaray
Akhisarspor - Basaksehir
BB Erzurum - Rizespor
Fenerbahce - Goztepe

maclari dikkat cekici. Sirasiyla 2-1-1-2 seklinde biterse puan durumu:
  • Basaksehir - 41 pts.
  • Galatasaray - 38 pts.
  • ...
  • ...
  • ...
  • BB Erzurum - 20 pts.
  • Fenerbahce - 20 pts.
  • Akhisarspor - 20 pts.
  • Ankaragucu - 20 pts.
  • Rizespor - 18 pts.
seklinde oluyor

Onumuzdeki hafta

Alanyaspor - Galatasaray
Akhisarspor - Basaksehir
BB Erzurum - Rizespor
Fenerbahce - Goztepe

maclari dikkat cekici. Sirasiyla 2-1-1-2 seklinde biterse puan durumu:
  • Basaksehir - 41 pts.
  • Galatasaray - 38 pts.
  • ...
  • ...
  • ...
  • BB Erzurum - 20 pts.
  • Fenerbahce - 20 pts.
  • Akhisarspor - 20 pts.
  • Ankaragucu - 20 pts.
  • Rizespor - 18 pts.
seklinde oluyor

Rize Erzurum'un üstünden tır gibi geçer diye düşünüyorum.

2 hafta daha kazanırsak ilk iki kopar zaten.

Kasımpaşa dağıldı.

Beşiktaş dağılmak üzere.

Trabzon sallantıda, yenebilirsek onları da devre dışı bırakırız 8 puana çıkartıp.

2 maçı al, Başakşehir 2-3 hafta içinde puan kaybı yaşarsa ligde ipleri ele alırız.

Aksi takdirde 3-4 haftaya yarış kopar.

antalyanın bile 2 takımı var süper ligde. ankara dünyanın en ezik başkenti olmalı.

dakar, hartum, adidas ababa, harare gibi başkentler bile ankaraya nazaran daha başkent hüviyetinde

antalyanın bile 2 takımı var süper ligde. ankara dünyanın en ezik başkenti olmalı.

dakar, hartum, adidas ababa, harare gibi başkentler bile ankaraya nazaran daha başkent hüviyetinde
Hadi lan ordan başkent olmasıyla futbolun ve senin tabirinle ezikliğin ne alakası var.Örnek vermek gerekirse Berlin takımları çok mu iyi.Senin bakış açınla bakarsak da 4 takımla temsil edildiği zaman da oldu Ankaranın.Futbol kulüplerinin içine eden i.melih gökçek yüzünden takım sayısı azaldı,ekonomileri çöktü Gençler hariç o da çıkacak gibi tekrardan süper lige zaten.

en yakın rakibimiz Malatya'nın maçı yarın 13.30'da Kayseri ile. Nedense başlığı açılmamış. Bana göre Bjk ve Ts'den çok daha iyi durumdalar. Hatta benim 3.lük adayım onlar.

Eğer Kayseri, Konya(d) ve Bjk ile oynanacak 3 maçtan 7 veya 9 puan alırlarsa net biçimde ilk 3 iddiam güçlenir.

en yakın rakibimiz Malatya'nın maçı yarın 13.30'da Kayseri ile. Nedense başlığı açılmamış. Bana göre Bjk ve Ts'den çok daha iyi durumdalar. Hatta benim 3.lük adayım onlar.

Eğer Kayseri, Konya(d) ve Bjk ile oynanacak 3 maçtan 7 veya 9 puan alırlarsa net biçimde ilk 3 iddiam güçlenir.

Konya olacak 3. büyük ihtimalle.

malatya çöp yaW muhtemelen seneye düşerler. konya çok daha iyi. gulerme falan tamamen çöp. malatya yoklukta 3. idi muhtemelen de bu sene 10. falan bitirirler at fava bekle

katılmıyorum. Bu ligde gerçekten sistemi olan 4-5 takımdan biri. Erol Bulut'un sene sonu sözleşmesi bitiyor. Eğer takımda kalırsa seneye yine ilk 5'e oynarlar. Ancak eğer takımdan ayrılıyorum derse yerine gelecek isim önemli. Bence kim gelirse gelsin Erol Bulut kadar verimli olamaz.

Malatya net iyi takım kadroları da iyi.

Çok da iyi forvet aldılat saçmalamayın.

katılmıyorum. Bu ligde gerçekten sistemi olan 4-5 takımdan biri. Erol Bulut'un sene sonu sözleşmesi bitiyor. Eğer takımda kalırsa seneye yine ilk 5'e oynarlar. Ancak eğer takımdan ayrılıyorum derse yerine gelecek isim önemli. Bence kim gelirse gelsin Erol Bulut kadar verimli olamaz.
rdaş bu mesajımı kopyala bi yerlere. malatya sistemli olsaydı koca bir balon gibi patlamazdı fenere. skor olarak konuşmuyorum fenerden 5 yiyebilirdi ama bu kadar ne oynadığını bilmeyen takım görmedim ligde.

bugünkü göztepe
geçen haftaki yeni malatya.
bize karşı ankaragücü
ve bjk karşısındaki erzurum. aralarında en kötü olan göztepe ve yenimalatya idi

rdaş bu mesajımı kopyala bi yerlere. malatya sistemli olsaydı koca bir balon gibi patlamazdı fenere. skor olarak konuşmuyorum fenerden 5 yiyebilirdi ama bu kadar ne oynadığını bilmeyen takım görmedim ligde.

bugünkü göztepe
geçen haftaki yeni malatya.
bize karşı ankaragücü
ve bjk karşısındaki erzurum. aralarında en kötü olan göztepe ve yenimalatya idi

göreceğiz bakalım.

Ankaragücü Hopfa lisans cikarmamis, ikinci yari yok yani

wtf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt