Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt sıralar kopmaya başladı yavaş yavaş. Bence Akhisar'dan sonra Erzurum da düştü sayılır artık daha 10 hafta olmasına rağmen.
Bugün Kayseri kazanırsa düşme olayı kapanır onlar için.
Göztepe, Bursa, Ankaragücü ve Fenerbahçe'den biri, düşen son takım olur. Fenerbahçe önündeki 3 maçtan 4-6 arası puan çıkarırsa düşme olayı onlar için de kapanır.
Bana göre en büyük düşme adayı Göztepe.

Hakem beraberlik için zorladı ha...

O barajı utanmazsa Edirne sınırına kadar çekecekti. Uzatmalı 3 dakika veriyor 5de bitiriyor.

Ankaragücü'nün taraftarı ne güzel coşkulu. Sanki Premier lig maçı izliyor gibiydim. Gençlerbirliği denen vasat takımdan sonra seyircisi olan takım çok güzel.

Bilemiyorum altan yenilmeleri benim kafamda soru işareti oldu. Yenseler bizim karşımıza daha rahat çıkarlardı

Maçtan önce ben de almalarını istedim ama 10 kişi kaldıktan sonra o ihtimal kalmadı berabere bitmesindense Ankara'nın alması daha iyi oldu.

Erzurum'un yenilmesi cok da guzel oldu bizim icin . Haftaya 1 puana degil kazanmaya cikacaklar deli gibi kapanma sanslari yok .

Son donemde okudugum en mantikli yorum su an ikna oldum ben cidden Erzurum iyi hucum yapabilen ama bitiremeyen bir takim ve kontrada avlayabiliriz bunlari. Sene basindaki Besiktas maci gibi olabilir mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt