Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursada radikal değişiklikler gerçekleşmezse büyük ihtimalle düşer. Kalite açıdan ligin en kötü takımlarından biri şu an.

Kupayı eğer biz kazanırsak 5.sıra için ciddi yarış olacak. 5.sıradaki Malatya şu anda 34 puanda. 14.sıradaki Fener'de 28 puanda.

Fener eğer Başak'ı yenerse bir anda o sıra için mücadeleye girebilir. Bjk böyle giderse Trabzon 3.sıraya gelebilir. Pazartesi kazanırsa aradaki fark sadece 2. Üstelik ikisi arasındaki maç Trabzon'da.

Bursada radikal değişiklikler gerçekleşmezse büyük ihtimalle düşer. Kalite açıdan ligin en kötü takımlarından biri şu an.

ne gibi değişiklik olacak ki? Kadrosu zaten dar. Samet Aybaba bu kadrodan bence maksimuma yakın verim alıyor. Samet yerine başkası olsa bu kadroyla taş çatlasın 3-4 puan fazla alırdı.

Sakho bence Bursa için kritik adam. O olmadığında Bursa hücumda sıfır. Sakho bugün vardı 3 gol attılar. O adamın sakatlanmaması lazım. Kronik sakatlığı var sanırım. Sürekli sakatlanabiliyor.

Bursa'nın şanssızlığı rakipleriyle hep deplasmanda oynayacak. Erzurum,Alanya,Ankaragücü,Kasımpaşa,Antalya. İçeride de GS,TS,Akhisar,Göztepe maçları var.

Dışarıda oynayacağı 5 maçtan en az 8-9 puan almalı. İçeride de Akhisar'ı yenerse her türlü kalır.

ne gibi değişiklik olacak ki? Kadrosu zaten dar. Samet Aybaba bu kadrodan bence maksimuma yakın verim alıyor. Samet yerine başkası olsa bu kadroyla taş çatlasın 3-4 puan fazla alırdı.

Sakho bence Bursa için kritik adam. O olmadığında Bursa hücumda sıfır. Sakho bugün vardı 3 gol attılar. O adamın sakatlanmaması lazım. Kronik sakatlığı var sanırım. Sürekli sakatlanabiliyor.

Bursa'nın şanssızlığı rakipleriyle hep deplasmanda oynayacak. Erzurum,Alanya,Ankaragücü,Kasımpaşa,Antalya. İçeride de GS,TS,Akhisar,Göztepe maçları var.

Dışarıda oynayacağı 5 maçtan en az 8-9 puan almalı. İçeride de Akhisar'ı yenerse her türlü kalır.
İçerde anadoluyla dışarda büyük takımlarla yapmak büyük fikstür avantajıdır hem deplasman da rakiplerine puan bırakmazsın hem de iç sahada seyircinle kazanma ihtimalin daha yüksektir. Akhisar ve Göztepe düşmemek için gerekirse 1 puan için çıkacaklar hatta kapanacaklar kontradan gol arayacaklar ki Bursa'da hücum gücü yüksek takım değil kolay kolay gol bulamaz. Deplasman da öyle rakiplere gidiyor ki altındaki rakipler olsa sıkıntı yok onda da tam tersi üstlerindeki takımlar bu sefer de kapanırsa 1 puan da yetmez hale gelecek. Acayip sıkıntılı fikstürleri var 27 puandalar kalan 10 haftada 35-36 puan da kalabilirler ki diğer takımlar 40'ları bulacaktır ekstra işler yapmaları lazım

İçerde anadoluyla dışarda büyük takımlarla yapmak büyük fikstür avantajıdır hem deplasman da rakiplerine puan bırakmazsın hem de iç sahada seyircinle kazanma ihtimalin daha yüksektir. Akhisar ve Göztepe düşmemek için gerekirse 1 puan için çıkacaklar hatta kapanacaklar kontradan gol arayacaklar ki Bursa'da hücum gücü yüksek takım değil kolay kolay gol bulamaz. Deplasman da öyle rakiplere gidiyor ki altındaki rakipler olsa sıkıntı yok onda da tam tersi üstlerindeki takımlar bu sefer de kapanırsa 1 puan da yetmez hale gelecek. Acayip sıkıntılı fikstürleri var 27 puandalar kalan 10 haftada 35-36 puan da kalabilirler ki diğer takımlar 40'ları bulacaktır ekstra işler yapmaları lazım

Haftaya Agücü ve 2 hafta sonra Kasımpaşa deplasmanı durumlarını belirler. Bu iki maçtan en kötü 4 puan şart. Aksi halde benimde en büyük 3.adayım. Bakalım göreceğiz. Fener düşmeyeceği için ben Kpaşa düşsün isterim.

Bursa,Göztepe,Agücü gibi taraftarı olan takımlar kalmalı. Rize,Sivas taraftarı az olsa da şehir takımı. Renk katıyor, öyle-böyle.

Sakho ve Yusuf dışında doğru düzgün adamları yok. Öbür kadrolara kiyasladigin zaman zayıf olan Bursa oluyor. Radikal derken Aybabayi kast ettim onunla çok başarılı olabileceklerini pek sanmıyorum

Mevcut kadroyu kuran/kurduran da Aybabanin ta kendisiydi ama. Gelecek maçlarda da çok puanlar toplayabilecek mi, göreceğiz.

Uzakta olduğumdan her takımı çok dikkatli takip edemedim ama Samet hocanın genel performansı ile Bursa'nın kadrosunu yanyana koyunca sanki hocada suç bulamadım.

Kadro konusunda bu kadar kötü kadroyu isteyerek kurmamuştır diye düşünüyorum.

Sene başında transfer konusunda sıkıntıları var mıydı bunların?

Ligin en kötü 3 kadrosundan biri.

Uzakta olduğumdan her takımı çok dikkatli takip edemedim ama Samet hocanın genel performansı ile Bursa'nın kadrosunu yanyana koyunca sanki hocada suç bulamadım.

Kadro konusunda bu kadar kötü kadroyu isteyerek kurmamuştır diye düşünüyorum.

Sene başında transfer konusunda sıkıntıları var mıydı bunların?

Ligin en kötü 3 kadrosundan biri.

S. Direktör Mustafa Er, A spor'dan transfer ettikleri şef scoutları Ilgaz Çınar ve Samet A. hep beraber kurdular.

Kasimpasa ve goztepe bugun kazanirsa

Haftaya goztepe-kasimpasa maci var

Kasimpasanin,ankargucunun,erzurumun daha kuslarla maci var

Bursa haftaya ankarada kazanir

Yani kuslar icin isler hala cok zor

Sivas kuslardan 3 puan onde
Malatya bugun puan almak zorunda haftaya sivasa gidecekler
Oldu ki sivas puan kaybetti haftaya ,karikoyde mecbur sivas puan almak zorunda
Sonra kuslarin ankaragucu depi var
Of bunlarin isi cok zor

Göz Göz Göztepe

ooo şşş 1 2 3
şimşekler
şimşekler
lay lay lay lay
kooonyaaspoooorrr
bizim için göz göze kooooyyy
konyaspoooorr

Goztepenin kazanmasi lazim kuslarin rahat nefes almamasi lazim ,mayin tarlasinda yuruyen bir adam gibi korka korka gitmeleri lazim.
eminim ki bunlar finalde sıçangil türünden oldukları icin...

Göztepe kazanamazsa düşer.

D0uPviUXQAARD-p

D0uUH3SXQAA_dU_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt