Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su rizeye oldum olasi kil oluyorum2 olmus.Ulan rize bir kere de lehimize is yap be
Adamların 17maçta 1 galibiyeti vardı
9 maçta 7 galibiyet aldılar ikinci yaro
Ondan ziyade iyi top oynuyorlar daha doğrusu modern bir futbol anlayışları var ve bu kadroyla başarmaya çalışıyorlar.Akhisar'da da böyle dönemi vardı. 2016-17 sezonunun 23.haftasında falan gelmişti. Son 9 maçta 19 puan alıp 30'un üstünde gol atmıştı.
Ondan ziyade iyi top oynuyorlar daha doğrusu modern bir futbol anlayışları var ve bu kadroyla başarmaya çalışıyorlar.
Muriqi bir anda ligin en formda santraforu oldu adam gezerek oynuyor, topu kaleci dahil genelde yerden kullanıyorlar vs.
Porto'dan aldıkları stoper de iyi gibi.
2020 de ft hocam istifa edip başkan adayı oluyor seçimi kazanamıyor seçilen yönetim okanı getiriyor her şey ayarlandıOkan'ın böyle ani çıkışları var ama istikrarı sağlaması lazım. Bunu başarırsa bu ligde hatta Avrupa'da çok daha iyi takımlarda çalışır. Ben hatta Şenol yerine keşke Okan gelse demiştim Milli takım için.
Hala akbilin puan kaybedecegini düsünenler var. Kalan maclarda GS yenilgi, BJK beraberlik disinda puan kaybetmezler. Güle oynaya sampiyon adamlar.
İşte devam edecek bu çark dönmez bu sene.. İşin özü yerel seçimi kazanmamız lazımHer maçlarını hakemlerin götüyle kazanıyorlar ama yine de sen bilirsin.