Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamların 17maçta 1 galibiyeti vardı

9 maçta 7 galibiyet aldılar ikinci yaro

İlk yarı tek galibiyetleri ikinci yarı ise tek mağlubiyetleri Fener'e karşı.

Son düzenleme:
Akhisar'da da böyle dönemi vardı. 2016-17 sezonunun 23.haftasında falan gelmişti. Son 9 maçta 19 puan alıp 30'un üstünde gol atmıştı.
Ondan ziyade iyi top oynuyorlar daha doğrusu modern bir futbol anlayışları var ve bu kadroyla başarmaya çalışıyorlar.

Muriqi bir anda ligin en formda santraforu oldu adam gezerek oynuyor, topu kaleci dahil genelde yerden kullanıyorlar vs.

Porto'dan aldıkları stoper de iyi gibi.

Konyaspor'un haftalardir sahaya cikan kadrolarina bakinca basarisiz olmalari normal. Cok kötü durumdalar. Macin hemen basinda yedikleri komik gol maca ne kadar hazirlanmadiklarini gösteriyor.

Rize ise epey formda. Ligde hep kötü durumda olan takimlara cakip gectiler. Kasimpasa-Akhisar-Erzurum-Bursa-Malatya-Konya top oynamaktan aciz durumdaydi Rize karsisinda. Akhisar disinda gol atabilen bile olmadi bunlardan. Formda olan Kayseri'yi gecen hafta duman ettiler. Fener'i de paspas yaptilar ama hakeme takildilar. Antalya'yi da yenebilirlerdi, berabere kaldilar.

Gelecek maclara baktigimizda Rize'nin zor fikstürü basliyor. Göztepe disinda net yener diyebilecegimiz maclari yok.

Ondan ziyade iyi top oynuyorlar daha doğrusu modern bir futbol anlayışları var ve bu kadroyla başarmaya çalışıyorlar.

Muriqi bir anda ligin en formda santraforu oldu adam gezerek oynuyor, topu kaleci dahil genelde yerden kullanıyorlar vs.

Porto'dan aldıkları stoper de iyi gibi.

Okan'ın böyle ani çıkışları var ama istikrarı sağlaması lazım. Bunu başarırsa bu ligde hatta Avrupa'da çok daha iyi takımlarda çalışır. Ben hatta Şenol yerine keşke Okan gelse demiştim Milli takım için.

Yeter yaw.bu kodumun takimi eksigi olmayan bir takima karsi mac yapacak mi acaba bu sezon?

Skubic formsuzdu zaten. Yerine oynayacak adam Ukrayna Milli takımında oynamış biri. Bence o kadar önemli değil kırmızı görmesi.

Hala akbilin puan kaybedecegini düsünenler var. Kalan maclarda GS yenilgi, BJK beraberlik disinda puan kaybetmezler. Güle oynaya sampiyon adamlar.

Okan'ın böyle ani çıkışları var ama istikrarı sağlaması lazım. Bunu başarırsa bu ligde hatta Avrupa'da çok daha iyi takımlarda çalışır. Ben hatta Şenol yerine keşke Okan gelse demiştim Milli takım için.
2020 de ft hocam istifa edip başkan adayı oluyor seçimi kazanamıyor seçilen yönetim okanı getiriyor her şey ayarlandı

Okan Buruk bu Aykutun nasil top oynattigini cok iyi bildigi icin her macta üzerinden tir gibi geciyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt