Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle yorumlar yazmayın renkdaş yav. Daha yeni prag maçı oynadık savunma dağıldı, abdül hiç de iyi ve hazır değildi
emin ol prag bizim ligdeki tüm takımlardan daha fizikli ve kondisyonu yüksek ben avrupayı kıyas yapmıyorum bizim dandik ligi ciddiye almadığım için bu şekilde rahat konuşuyorum

klasik olacak da şu bjkyi de yenelim yaw İstanbul resmen Anadolu takımı muamelesi çekiyor top göstermediler kargalara..
istanbulspora bile mi topu verdiler. Herif tam portekizli aykut kocaman. Bizim maçta kesin topla oynamamız %75 falan olur ve bu bizim hiç işimize gelmez

Açıkçası zimbaci olsa yine puan almamız zor olurdu lakin bu adam çok katkı verememiş bence puan alırız enazindan yenilmeyiz

klasik olacak da şu bjkyi de yenelim yaw İstanbul resmen Anadolu takımı muamelesi çekiyor top göstermediler kargalara..

Oyunu geride kabullenip topu rakibe bırakan takımlara daha çok zorlanıyoruz. O yüzden daha öne gitmeye çalışan bir BJK daha iyi olurdu bizim için sanki. Icardi geçen seneki geleni tık diye atan adam olsa kapanan BJK'yi de bir şekilde açarız derdim ama o da yok bu sene...

Bu bjk yenip şampiyon olalım bu tinerciler patlamaya hazır bomba gibi yenersek sahaya inebilirler

Necip sarı görse iyi olur. Amertay yada yeni stoper tam saatli bomba, necip derbilerde maldini gibi oynıyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gedson kırmızı görürse kupada ceza çekip bizim maça çıkabiliyor mu acaba

santos bizim maçta 11 kişi kapanacaktır adam hücum futboluna tepki olarak doğmuş mertens-kerem-tor üçlüsü çözer bu maçı icardi'nin kendine gelmesi şart oynamama gibi bi ihtimali yok

Gedson kırmızı görse de cezasını ligde çekecek kupada değil yani her türlü bizim maçta yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt