Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.504
- 11.960
- 773
Bjk spance de rashica a hain diyorlar HhHHHhhhzhdhdd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam saçını bile sarıya boyayıp çakma icardi gibi geziyor. içerde misin evlatBjk spance de rashica a hain diyorlar HhHHHhhhzhdhdd
Est.Valla hatırlamadım hiç ya
Lafı da hemen çakmışımız valla![]()
Gözünden kaçırdığı bir şey olamaz o pozisyonda, penaltıyı izliyor.
Kalecinin çizgiye basmaması mevzusu değil bu, göremesin.
Yanlış kullanılan penaltıyı göz göre göre gol vermiş olur, bu nasıl hakem hatası oluyor
Est.
Şu gol
Bu pozisyonun karşılığı pozisyonu görüp golü vermektir, bu da kural hatasıdır."Diğer ayağına da değdiğini göremedim" dediği an bitti. Ha ama gidip raporuna "gördüm ama bunun yasak olduğunu bilmiyordum" gibi aptalca bir şey yazarsa (ki yazmaz) o zaman kural hatası denebilir. Ya da örneğin top diğer ayağına değdi ama hakem bunu tespit etmesine rağmen endirekt vermek yerine gitti penaltıyı tekrar ettirdi ve gol oldu, çok net kural hatası...
Hakem dünyanın en bariz şeyini bile görememiş olabilir. Adam kendi yarı sahasından açık açık topu koltuğunun altına kıstırıp 70m o şekilde depar atıp topu eliyle rakip kalenin içine bıraksa ve hakem "ben elle oynama görmedim" dese bile sadece hakem hatasıdır. Ha o hakemin kariyeri biter o başka bir şey veya oluşacak kamuoyundan dolayı kazanan takımın da isteğiyle maç tekrar edilir falan o da başka bir şey. Kural hatası değil yani.
VAR bu "görmedim" mevzusunu iyice zorlaştıran bir unsur tabi. VAR'ın da "göremedikleri" hususunda ayrı bir mevzuat yaptılar mı orasını bilmiyorum.
Link lütfen rtaşBjk spance de rashica a hain diyorlar HhHHHhhhzhdhdd
Bu pozisyonun karşılığı pozisyonu görüp golü vermektir, bu da kural hatasıdır.
Sen olayı farklı değerlendirebilirsin, o an penaltıya bakmıyor olmaması dışında ki bu da mümkün değil, şu pozisyonda ‘görmedim’ deme şansı yok.
Var protokolüne sırf bu nedenle hakemin görüp verdiği karara karışmama şartını koydular.
Şu maçta İnönü stadındaydımEst.
Şu gol
daha önce olmuştu leagueimizde ama ne zmn hatırlamadım