Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kemal özdeş loadingpaşanın bu arada iyi kadrosu var gayet eğer şu emre denen malı gönderip yerine herhangi birini bile getirirlerse 3-4 galibiyet alırlar kalan fikstürde
o bile tutar valla ya herhangi bir adam bile daha fazlasını çıkarır şu kadroyla kesinkemal özdeş loading
Ben biraz daha farklı bakıyorum geçtiğimiz seneler gibi değiller yırtıcı oyuncuları yok üstüne çok fazla kadayıfla doldurdular özellikle Hajradinovic'in yokluğunu net arıyorlar ki sezon sonuna kadar yok.paşanın bu arada iyi kadrosu var gayet eğer şu emre denen malı gönderip yerine herhangi birini bile getirirlerse 3-4 galibiyet alırlar kalan fikstürde
Bizim takımın açıkçası zor maçı yok en zoru beşiktaş deplasmanıydı onu geçtik şu an tek zorluk Avrupa ondan da Liverpool maçından sonra kurtuluruz diye düşünüyorum.Eyüb Kocaeli : kocaeli almalı. Bizle maçları war küme potasından kurtulsunlar. Fbnin eyüble maçı war. Eyüb potada kalsın ki en azından fark yemesinler
Kayseri - ts: ts almalı bizle maçlarında 3. lüğü kaptırmama için yenilgi lüksleri olsun. Kayseri küme potasında kalmalı fb ile maçları war
Alanya- Gençler: gençler almalı. Bizle maçları war potadan çıkmaları şart. Sürekli yenilen takımlarla oynamayı hiç sewmiyom zaten. En zor maçımız gençler depi bu arada
Form durumlarına bakarak bence de en zoru 8jk maçıydı o macta gösterdiğimiz konsantre beni skordan daha cok memnun ettiBizim takımın açıkçası zor maçı yok en zoru beşiktaş deplasmanıydı onu geçtik şu an tek zorluk Avrupa ondan da Liverpool maçından sonra kurtuluruz diye düşünüyorum.
Antalya Anteb : Antalya almalı
Kocaeli Konya : Konya almalı
Göztepe Alanya: Alanya almalı
Paşa Eyüb: Paşa almalı
Gençler Jk: Gençler almalı
Samsun Kayseri: Samsun almalı
Ts Rize:

PuhahahaAntalya Anteb : Antalya almalı
Kocaeli Konya : Konya almalı
Göztepe Alanya: Alanya almalı
Paşa Eyüb: Paşa almalı
Gençler Jk: Gençler almalı
Samsun Kayseri: Samsun almalı
Ts Rize:[/MEDIA]
Antep'in Fener'den puan alma ihtimali, Karagumruk'un Fener'den puan alma ihtimalinden daha dusuk. Bize canavar gibi oynarlar ama, Fener'e hep yatarlar. Tam Fener tokezliyorken adamlar Antep'i 4-0 yendi Ziraat'da. O maci alsaydi ya da berabere kalsaydi Antep, Fener'in gardi daha da dusecekti.Antep'te Arda Kızıldağ hemen sarı gördü. FB maçında cezalı.