Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konya,gençler,gümrük üçlüsün düşmesini çok isterdim

paşanın bu arada iyi kadrosu var gayet eğer şu emre denen malı gönderip yerine herhangi birini bile getirirlerse 3-4 galibiyet alırlar kalan fikstürde
Ben biraz daha farklı bakıyorum geçtiğimiz seneler gibi değiller yırtıcı oyuncuları yok üstüne çok fazla kadayıfla doldurdular özellikle Hajradinovic'in yokluğunu net arıyorlar ki sezon sonuna kadar yok.

En iyi ihtimal ligde kalmaları için 33-34 puan yani 9 maçtan 4 galibiyet 2 beraberlik filan almaları lazım ki 34 puana ulaşsınlar o da alttaki takımların durumuna bağlı olur.

Galatasaray, beşiktaş, başakşehir maçlarının yanı sıra Göztepe dep, Gençler dep hepsini toplayınca bana pek mümkün gelmiyor bir tek Eyüp ve Kayserispor maçlarına 6 yazarım onlardan birinde zaten puan kaybı olursa ligin 32'nci haftası düşmüş olurlar.
1772983819866.webp

Eyüb Kocaeli : kocaeli almalı. Bizle maçları war küme potasından kurtulsunlar. Fbnin eyüble maçı war. Eyüb potada kalsın ki en azından fark yemesinler

Kayseri - ts: ts almalı bizle maçlarında 3. lüğü kaptırmama için yenilgi lüksleri olsun. Kayseri küme potasında kalmalı fb ile maçları war

Alanya- Gençler: gençler almalı. Bizle maçları war potadan çıkmaları şart. Sürekli yenilen takımlarla oynamayı hiç sewmiyom zaten. En zor maçımız gençler depi bu arada

Eyüb Kocaeli : kocaeli almalı. Bizle maçları war küme potasından kurtulsunlar. Fbnin eyüble maçı war. Eyüb potada kalsın ki en azından fark yemesinler

Kayseri - ts: ts almalı bizle maçlarında 3. lüğü kaptırmama için yenilgi lüksleri olsun. Kayseri küme potasında kalmalı fb ile maçları war

Alanya- Gençler: gençler almalı. Bizle maçları war potadan çıkmaları şart. Sürekli yenilen takımlarla oynamayı hiç sewmiyom zaten. En zor maçımız gençler depi bu arada
Bizim takımın açıkçası zor maçı yok en zoru beşiktaş deplasmanıydı onu geçtik şu an tek zorluk Avrupa ondan da Liverpool maçından sonra kurtuluruz diye düşünüyorum.

Mesai günü saat 16.00 ya maç koymak nasıl bir aymazlıktır.

Bizim takımın açıkçası zor maçı yok en zoru beşiktaş deplasmanıydı onu geçtik şu an tek zorluk Avrupa ondan da Liverpool maçından sonra kurtuluruz diye düşünüyorum.
Form durumlarına bakarak bence de en zoru 8jk maçıydı o macta gösterdiğimiz konsantre beni skordan daha cok memnun etti
Gencler de küme korkusu yasamazsa bizim icin iyi olur cunku küme tehlikesi yaşayan her takim tehlikeli
Lazyo ve goztepe ise düşüştelrr lazyo zorlu tabiki ama onlarda 2 3 oyuncunun eline bakıyorlar
Su ucl belasından kurtulunca konsantrenin ve mac secen oyuncularinda focus olmasını bekliyorum

Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçına konuk takım taraftarları alınmayacak. [A Spor]

salt 3 tane trendyol maçı yönetmiş 3ü de tırro (2si hatay 1i adana demir spor)
enteresan bir atama olarak gözüküyor

Antep'te Arda Kızıldağ hemen sarı gördü. FB maçında cezalı.

Antep'te Arda Kızıldağ hemen sarı gördü. FB maçında cezalı.
Antep'in Fener'den puan alma ihtimali, Karagumruk'un Fener'den puan alma ihtimalinden daha dusuk. Bize canavar gibi oynarlar ama, Fener'e hep yatarlar. Tam Fener tokezliyorken adamlar Antep'i 4-0 yendi Ziraat'da. O maci alsaydi ya da berabere kalsaydi Antep, Fener'in gardi daha da dusecekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt