Süper Ligin En İyi 11'i

Cevap: Süper Ligin En İyi 11'i

.....................muslera..................

eboue.....semih...........ujfa......dede

amrabat....melo...selcuk.......quresma

..............elmander...burak..............

bence süper ligin en iyi on biri burak yerine alex de olabilir...

8 yabancı olmayaydı iyiydi.
.....................muslera..................

eboue.....semih...........ujfa......dede

amrabat....melo...selcuk.......quresma

..............elmander...burak..............

bence süper ligin en iyi on biri burak yerine alex de olabilir...

mehmet bütün futbolcuları anlıyorum ama ismail sizin en zayıf halkanız. sizi cok yakan bir futbolcu. bana göre büyük takım topcusuda degil.

Lig'de Evra'mi var, bizmi gormuyoruz Baris :) Ismail bizi yaktigi kadar kurtardigi oluyor. Bursa maci ornek, Ismail sayesinde kazandik. Ismail defans yonunu gercekten cok ilerletti. Kendini gelistirdi. Ileri cikislarda takima yardim, katki sagliyor. Ismail'in su an eksik yonu aldigi kararlar. Olmadik yerde calima gitmesi, veya dogru yerde pas vermemesi sayesinde ataklari kestigi oluyor. Yanilmiyorsam Trabzon maci, Almeida bombos kaleye giderken Almeida'ya pas vermedi.

Bugunki golde Cihan'i bos birakmis olabilir, ama bircok pozisyonda gayet iyi bir sekilde mudahele etti toplara.

Bejekenin defansı mı ? Acayip güldüm. O listede Semih-Ujfalusi banko olmalıdır. Saygılıyım, ama eleştiriyede saygı lütfen çok saçma olmuş.

Galatasaray takim olarak defansi iyi yapiyor. Bireysel olarak bakarsak benim gozumde kesinlikle Sivok > Ujfalusi. Birisi 33, diyeri 28 yasinda ve bunun fizik acidan yarattigi fark ortada. Sivok ikili mucadelelerde cok guclu. Hava hakimiyeti acisindan Ujfalusiden cok daha iyi. Pozisyon almasi, kademe anlayisi. Besiktas'i bircok kez kurtaran hamleler yapiyor. Galatasaray ise takim olarak daha iyi kapanabiliyor, bu yuzden Ujfa'nin zaaflari cok fazla one cikmiyor.

En az gol yiyen takım kim ? Galatasaray.

O zaman en iyi kaleci-defans hattı bizde[nokta]

En cok gol atan takım kim ? Galatasaray.

O zaman en iyi hücum hattı bizde[nokta]

İkisinde birden en iyi olan takımın merkezinde kimler var ? Selcuk-Melo

O zaman en iyi orta saha da bizde[nokta]

Sallayın burada kadro kurmayı da en iyisi devre arası transferlerinden sonrasını da bekleyin.(:

Galatasaray takim olarak defansi iyi yapiyor. Bireysel olarak bakarsak benim gozumde kesinlikle Sivok > Ujfalusi. Birisi 33, diyeri 28 yasinda ve bunun fizik acidan yarattigi fark ortada. Sivok ikili mucadelelerde cok guclu. Hava hakimiyeti acisindan Ujfalusiden cok daha iyi. Pozisyon almasi, kademe anlayisi. Besiktas'i bircok kez kurtaran hamleler yapiyor. Galatasaray ise takim olarak daha iyi kapanabiliyor, bu yuzden Ujfa'nin zaaflari cok fazla one cikmiyor.

sivok da ujafa da iyi futbolcu bence ikiside esdeger fazla bi farklilik yok hatta bence oyun kurma yönünden ve takimi atesleme yönünden ujfa derdim ... yas olarak haklisin ama

Ben bugün bejekeyi izledim. Geçen haftada öncekinde de. İyi değiller. 2 oyuncuda bizim tandemin yanından geçemez. Kusura bakma. Objektifim. Stoperler bizden. Sağbek bizden. Orta ikili ve kaleci bizden. Forvetde bir tane bizden kısacası 6-7 oyuncu bizden diğerleri değişir.

En az gol yiyen takım kim ? Galatasaray.

O zaman en iyi kaleci-defans hattı bizde[nokta]

En cok gol atan takım kim ? Galatasaray.

O zaman en iyi hücum hattı bizde[nokta]

İkisinde birden en iyi olan takımın merkezinde kimler var ? Selcuk-Melo

O zaman en iyi orta saha da bizde[nokta]

Sallayın burada kadro kurmayı da en iyisi devre arası transferlerinden sonrasını da bekleyin.(:

kanatlara bi sorunumuz var ama bide baros yerine bitirici bir forvet burak gibi ozaman tam olurdu ... eses deki dede yide es gecme cok süper bir solbek yasi ilerlemis ama cok güclü ve ofans yönüde cok iyi

En iyi kadroya en az 6 7 Galatasaraylı yazarımda sol bek yok Türkiye'de. Kimi yazacağımı şaşırmadım bile yazılacak adam yok şahsım adına.

sivok>ujfa mı ? [biri bana kürek ile vursun]

yaş farkı deniliyor , önümüzdeki 5 senenin performans değerlendirmesini yapmıyoruz . şu an ujfa hiç 33lük gibi durmuyor [sbt]

Yapma reis birebirde bir çok kez kritik hamleleri oldu Ujfalusi'nin bu sezon. Sivok gerçekten bire birde Ujfalusi'den iyi olsaydı milli takımda karşılığını alırdı bunun. Biri 20 kez milli olmuş diğeri 80 90 kez olmuş milli takımın kaptanlığını yapmış ( kariyerlerinde oynadıkları takımlarda Ujfalusi'nin çok daha iyi )

Ben bugün bejekeyi izledim. Geçen haftada öncekinde de. İyi değiller. 2 oyuncuda bizim tandemin yanından geçemez. Kusura bakma. Objektifim. Stoperler bizden. Sağbek bizden. Orta ikili ve kaleci bizden. Forvetde bir tane bizden kısacası 6-7 oyuncu bizden diğerleri değişir.

Bence Ujfalusi'yi Galatasaray'dan cikar, Besiktas'a koy, dahada kotu olur.

Galatasaray Besiktas'a bakarak fizik acidan daha diri, fizik acidan daha guclu bir takim. Bunu toplu defansta cok daha iyi gorebiliyorsun. Melo fizik acidan bu ligin en guclu oyuncusu bile olabilir. Semih cok guclu, Eboué cok guclu. Ilerden orta sahaya cok kez yardima gelen Elmander cok guclu bir oyuncu. Hakan'i nekadar begenmesemde, fizik acidan gayet iyi. Galatasaray fizik acidan rakibe ustunluk saglayabiliyor. Bu aslinda bugunde cok acik ve net ortadaydi. Kac kez bir Trabzon'luyu 1 e 1'de zorlarken gordun ? Serkan Balci-Hakan eslesmesinde Hakan tereyagindan kil kapar gibi topu aldi. Toplu defansda bunun avantajini cok iyi goruyor Galatasaray.

Orta ikili pas trafigini cok iyi yapiyor ve topu takimda tutmayi sagliyor. Besiktas'da Selcuk tipinde bir oyuncu yok. Oyunun temposunu belirleyebilecek. Fernandes'le Selcugun oyun anlayisi ayni degil. Fernandes cok daha ofansif, kaleye daha yakin oynamayi seven bir oyuncu. Selcuk tempoyu belirleyen, basit cozumler bulabilen bir oyuncu.

Bunun Galatasaray'in oyununa etkisi cok fazla oluyor, cunki kolay kolay pozisyon vermiyorlar. Orta sahada top kaybina fazla ugramiyorlar. Bu sekilde defans'da fazla acik vermiyor. Ilerdeki oyuncularin yardimi ile daha iyi kapabiliyorlar.

Burda Ujfa'nin degil, onun onundeki oyuncularin etkisi cok daha fazla. Ujfa Besiktas'da oynasa zayif halka olurdu.

Ujfa Besiktas'ta oynasa Besiktas zayif zincir olurdu. Bence..

Yapma reis birebirde bir çok kez kritik hamleleri oldu Ujfalusi'nin bu sezon. Sivok gerçekten bire birde Ujfalusi'den iyi olsaydı milli takımda karşılığını alırdı bunun. Biri 20 kez milli olmuş diğeri 80 90 kez

Biri 2005'den beri, diyeri ise 2001'den beri milli takimda oynuyor. Sivok su an Milli takim defansinin bel kemigi.

Su anki SL'in en iyi 11'i :

--------Baros ----------- Elmander-----------

Emre Colak------------------------C. Kazim

----------Melo --------Selcuk I.--------------

Hakan---Ujfalusi----------Semih---Eboue

----------------Muslera--------------------

;)

Ujfalusi'nin kariyeri ortadadır. Bir yerden alıp bir yere koyarak kasmanıza gerek yok. Geçmişine bakın görürsünüz. UEFA Kupası alıp geldi bize. Diğerleri gibi değil.

Tel Aviv gibi A.Gücü(şu hali ile !) başbaşa oynayacak kapasitedeki takımdan 2 gol yemiş hemde bu kaleciye rağmen takımın defansını Ujfalusi ile kıyaslamayın.

Komik.

Biri 2005'den beri, diyeri ise 2001'den beri milli takimda oynuyor. Sivok su an Milli takim defansinin bel kemigi.

reis Ujfalusi milli takımı kendi isteği ile bırakalı 2 yıldan fazla oldu bu sürede Ujfalusi den boşalan yere Sivok'un gelmesi normal ( 2009 un başında bırakmış milli takımı 3 yıl oluyor neredeyse )

Ujfalusi'nin kariyeri ortadadır. Bir yerden alıp bir yere koyarak kasmanıza gerek yok. Geçmişine bakın görürsünüz. UEFA Kupası alıp geldi bize. Diğerleri gibi değil.

Gecmisteki basarilar gelecek icin bir garanti vermez. Ujfa'nin simdiki halinden bahsediyorum. 5 sene onceki Ujfa'nin cok iyi bir stopper oldugunu herkez biliyor. Son iki sezon La Liga'yi izlediysen zaten neden bircok kisinin ilk basta Ujfa transferine karsi cikmis oldugunu bilirsin. Ujfa'nin su an iyi performans gostermesinin nedeni sirf ona bagli degil. Yukarda yazdigim gibi.

reis Ujfalusi milli takımı kendi isteği ile bırakalı 2 yıldan fazla oldu bu sürede Ujfalusi den boşalan yere Sivok'un gelmesi normal ( 2009 un başında bırakmış milli takımı 3 yıl oluyor neredeyse )

Tabii. Aksini iddia etmiyorumki. Ujfa'nin daha fazla mac oynamis olmasida normal. Bundan birkac sene once banko oynamasida normal. Sivok'la aralarinda en az 5 yas fark var. Aradaki mac farkinin fazla olmasi cok dogal.

Geri
Üst Alt