Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Cevap: Supernatural | 8. Sezon
Her köşe başından bi tane iblis çıkması ve onları avlamaları çok yavan geldi bana da,ilerde bi şeyler değişecekse izlemeye değer o zaman :yenieek:
Valla Baki, iki açıdan cevap vereceğim bu soruna.
1) Önceki mesajları okursan hep bir 1. sezon muhabbeti var. 1. sezon değişik, yani farklı..Oyunların tutorial bölümleri olur ya aynı onun gibi, genel bir konu yok, öyle bu yaratıkla nasıl savaşılır tarzı eğitimler veriyor. Yanlış hatırlamıyorsam 13-14. bölümlere kadar da böyle devam ediyor. Ondan sonra da konu çok parlak değil. Yani en az 2. sezonun ortalarına gelmek lazım konunun seni kapması için. O açıdan devam et derim. (1. sezonun yarısından sonra da oluyor bir şeyler o kadar boş değil)
2) Ama konsept sarmadıysa, yani hayalet, demon falan bunlar ne lan, böyle savaşıyorlar falan diyorsan çok da zorlamanın anlamı yok.
Ben genelde dizileri 1. sezonlarını bitirmeden bırakmam başladıktan sonra, çünkü bazı şeyler ancak oturur. 1. sezonundan sonra bıraktığım dizi çoktur ama![]()
Her köşe başından bi tane iblis çıkması ve onları avlamaları çok yavan geldi bana da,ilerde bi şeyler değişecekse izlemeye değer o zaman :yenieek: