Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen de yapım ekleri ve sonrasında gelen tüm ekleri kesme işaretiyle ayırma. Ben de bu konuda çok hassasım. Hataylılar olmalı!

Ayrıca kastım Bağdat’ın medeniyet başkenti olduğu yönündeydi. Bir diğer konu da Hatay’ın doğuda kaldığı iddian. Türkiye’nin tam ortasında kalan bir kent. Doğu değil, batı değil, Anadolu değil... şimdi düşündüm de neresi ulan burası!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkçem iyi değildir, istediğim gibi yazarım bu kadar yazdığıma şükret sen. :D

Ne alakası var hayatımda alkol almadım ama o gün selçuk inanı perde arkasına yazmıştım yüzlerce post geliyordu evet dörtyol konusu da ibrahim deliveliden çıktı da sen neresindensin söylememiştin...Antakya? İskenderun? şimdi harbiye tarafı ayrılmış Defne olmuş? Neresindensiniz? Şu an hatayda mısın kaardeşim?

Sorguya çeker gibi oldu gerildim. Antakya ve İskenderun ekseninde yaşarım. Genellikle Antakya.

Hakan aferin sana yine edebiyle özür dileyerek yine takdiri hak etti. Özür dilemek erdemdir, mustafa kemal haklı...Ayrıca hakan da merve hakkında çaat çaat tüm gerçekleri yüzüne vurdu...Merve de rezil oldu... :)

Günahımı vermem şu yarışma için.

Hepsi o kadar malki Hakan kafası çalışan tek adam, bir de Galatasaraylı olunca reisi destekliyoruz uzaktan.

Böyle reality şovlara tabii ki oy atmam da seni öyle reis heis derken görünce bayağı destekçisi sandım hatırına oy atarım dedim. Çocukken hugo yu arama dışında böyle şeyler için mesai harcamadım.

Dayak atmak yürek işidir, güçle ölçülmez o.

Bana birisi sinirliyken imzalı resim yollarım dese kafasını mabadına monte ederim mesela, bir şey atması az bile olmuş.
Güçlü olmak zannedildiği kadar önemli değil zaten, her iki tarafta eşit derecede dövüşmeyi biliyorsa ancak ozaman bir önemi olabilir. Yoksa istediği kadar güçlü olsun, bilmem kaç kilo kaldırabiliyor olsun dövüşmeyi bilmedikten sonra hiçbir anlamı yok.

Böyle reality şovlara tabii ki oy atmam da seni öyle reis heis derken görünce bayağı destekçisi sandım hatırına oy atarım dedim. Çocukken hugo yu arama dışında böyle şeyler için mesai harcamadım.

Böyle senaryolara 5 kuruş harcanmaz.

Gider birinin karnını doyururum.

Dayak atmak yürek işidir, güçle ölçülmez o.

Bana birisi sinirliyken imzalı resim yollarım dese kafasını mabadına monte ederim mesela, bir şey atması az bile olmuş.
Olayin tam hali bu degil ama, daha once Hakan'in aldigi sayida onun elindeki kum torbasini MK'nin kutularina dogru firlatti. Fitil oyle ateslendi. Ondan dolayi MK boyle bir laf etti oyunu Unluler kazaninca, ki hakli bence.

Estağfurullah ne alakası var yahu :) Antakya'da mısın şu an? Bayrama geleceğim görüşürüz diye söylüyorum kardeşim?

Rica ederim kişisel olarak algılamayın ama Ali Koç’a tereddüt etmeden küfür eden biriyle özellikle hiç tanımadığım biriyle görüşebileceğimi pek sanmıyorum. Argo kullanmadığınız, küfür etmediğiniz ortamı vermediğiniz mesajlarınızı keyifle okuduğumu söylemek isterim.

Bana deselerdi Merveye sevgin azalip eriyecek Hakan sempatik gelmeye baslayacak
Gülerdim heralde.
Oyle oldu. Merve her geçen gün degerini yitiriyor. Sonu da yakın gibi. Tahminen Mustafadan sonra o gidecek. Yada Sema.
Hakan cok iyi konuştu.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olayin tam hali bu degil ama, daha once Hakan'in aldigi sayida onun elindeki kum torbasini MK'nin kutularina dogru firlatti. Fitil oyle ateslendi. Ondan dolayi MK boyle bir laf etti oyunu Unluler kazaninca, ki hakli bence.
Yok haklıdır da hani çok da büyük bir olay değil, hani direk üstüne fırlatsa eyv kasıt var denilirdi de.

Rica ederim kişisel olarak algılamayın ama Ali Koç’a tereddüt etmeden küfür eden biriyle özellikle hiç tanımadığım biriyle görüşebileceğimi pek sanmıyorum. Argo kullanmadığınız, küfür etmediğiniz ortamı vermediğiniz mesajlarınızı keyifle okuduğumu söylemek isterim.

:) Tamam dostum rahatsız olma görüşmem seninle aynı sokakta bile bulunmam rahat ol sadece merak ettim, antakya'da mısınız?

Ben de diyorum kim bu MK Alper Bey de mi Keramettin Bey’in yolunda gidiyor acaba diye düşünmüştüm. Yarışmacıymış. Türkiye’de tek mk var o da benim rica ederim kullanmayınız. Gerekirse patentini alayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt