- 27 Ocak 2010
- 139.678
- 106.085
- 5.648
Damlanın sakat ayagini kendi yontemlerim ile tedavi etmek isterim
Bilmem ne dersin bu duruma!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Damlanın sakat ayagini kendi yontemlerim ile tedavi etmek isterim
Ağzından yel alsın üstat hakan gidecek sonuna kadar...
Kskli hatunları severimBilmem ne dersin bu duruma!!!
![]()
Gelecek hafta semayı eler bir hafta da dokunulmazlık alır sonraki haftada sakatlardan damla gider o hafta eleme yaptırma acun bir bakmışsın son beşte kıbrısta...Sonra yeni oylama anıl malını beyniyle geçer son 5e kalır...Nagihanı geçer...Hilmicem-Turabi-Adem ile son 4e girer...Veladdalin amin...Yok üstad. Hakan fazla destek almıyor bence. Sms’de de Sema dışında herkesten geridedir bence. Acun el atmazsa elenir gelecek hafa.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Küfür gibi oldu ama üstat...Kskli hatunları severim
Gelecek hafta semayı eler bir hafta da dokunulmazlık alır sonraki haftada sakatlardan damla gider o hafta eleme yaptırma acun bir bakmışsın son beşte kıbrısta...Sonra yeni oylama anıl malını beyniyle geçer son 5e kalır...Nagihanı geçer...Hilmicem-Turabi-Adem ile son 4e girer...Veladdalin amin...
Bilemiyorum mehmetçim zaten memleketin bu durumda olmasının müsebbibi twitter gençliği yine de ağzından yel alsın...Eğer ciddi ciddi oylamaya uyarsa imkansız. Bu hafta Sema gidecek. Bu Murat’ın yakışıklı ve sempatik olması yüzünden epey hayran kitlesi var reyiz. Sema’dan fazla almıştır bence. Kral bu hafta da kalır ama haftaya gider. Pek destekçisi yok çünkü, birkaç defa Twitter’daki Survivor sayfalarına bakmıştım.
Ben bir tane tanıyorum bu özelliklerine mi tav olmuş epey vahim 1 durumBu Murat’ın yakışıklı ve sempatik olması yüzünden epey hayran kitlesi var reyiz.
Allah ıslah etsin...Ben bir tane tanıyorum bu özelliklerine mi tav olmuş epey vahim 1 durum
Bilemiyorum mehmetçim zaten memleketin bu durumda olmasının müsebbibi twitter gençliği yine de ağzından yel alsın...
Bu millet için bir şeyler yapmalı hilmi cem...İntikam intikam...Hilmi yunan hatunla buluştu mu
Oha ciddimiymiş o aşk şeysiHilmi yunan hatunla buluştu mu
Adam adada hatun düşürdü ya var mı böyle bir şeyOha ciddimiymiş o aşk şeysiSurvivor da saplama oyunu mu oynayacaklar
Acun un tezgahına benziyor bence reyting için.Adam adada hatun düşürdü ya var mı böyle bir şey
Olsun yine de makus talihini yensin katliama katliamla tam 100 sene sonra karşılık versin...Her türk erkeği en az bir avrupalı hatunla...Hasbihal etmeli...Acun un tezgahına benziyor bence reyting için.
Acun un tezgahına benziyor bence reyting için.
Aynen adada şeayapcak halleri yokyaO işte banko tezgah var üstad, kız öyle hissetse bile gidip Acun’a fısıldamazdı. Yarışma bittikten sonra Insta’dan verirdi zehiri.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi