Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Damlanın sakat ayagini kendi yontemlerim ile tedavi etmek isterim

Bilmem ne dersin bu duruma!!!

32308034_209747549816925_3227828103749304320_n.jpg

Yok üstad. Hakan fazla destek almıyor bence. Sms’de de Sema dışında herkesten geridedir bence. Acun el atmazsa elenir gelecek hafa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelecek hafta semayı eler bir hafta da dokunulmazlık alır sonraki haftada sakatlardan damla gider o hafta eleme yaptırma acun bir bakmışsın son beşte kıbrısta...Sonra yeni oylama anıl malını beyniyle geçer son 5e kalır...Nagihanı geçer...Hilmicem-Turabi-Adem ile son 4e girer...Veladdalin amin...

Gelecek hafta semayı eler bir hafta da dokunulmazlık alır sonraki haftada sakatlardan damla gider o hafta eleme yaptırma acun bir bakmışsın son beşte kıbrısta...Sonra yeni oylama anıl malını beyniyle geçer son 5e kalır...Nagihanı geçer...Hilmicem-Turabi-Adem ile son 4e girer...Veladdalin amin...

Eğer ciddi ciddi oylamaya uyarsa imkansız. Bu hafta Sema gidecek. Bu Murat’ın yakışıklı ve sempatik olması yüzünden epey hayran kitlesi var reyiz. Sema’dan fazla almıştır bence. Kral bu hafta da kalır ama haftaya gider. Pek destekçisi yok çünkü, birkaç defa Twitter’daki Survivor sayfalarına bakmıştım.

Eğer ciddi ciddi oylamaya uyarsa imkansız. Bu hafta Sema gidecek. Bu Murat’ın yakışıklı ve sempatik olması yüzünden epey hayran kitlesi var reyiz. Sema’dan fazla almıştır bence. Kral bu hafta da kalır ama haftaya gider. Pek destekçisi yok çünkü, birkaç defa Twitter’daki Survivor sayfalarına bakmıştım.
Bilemiyorum mehmetçim zaten memleketin bu durumda olmasının müsebbibi twitter gençliği yine de ağzından yel alsın...

Bilemiyorum mehmetçim zaten memleketin bu durumda olmasının müsebbibi twitter gençliği yine de ağzından yel alsın...

Ben hala Acun’un SMS’leri iplediğini düşünmüyorum. Nagihan tek kalmasın diye Sema’yı elemeyebilir. Aslında Sema, Murat’dan fazla kalmayı hak ediyor. En azından geçmiştw iyi performansı vardı. Ancak smse bakıyorsa babalarının paralarını SMS atmaya harcayan ergen kızlar Murat Ceylan’ı banko ilk 4’e sokmuştur smsde. Zaten bu işin kaderini ergenler belirliyor çünkü ipleyip de oy kullanan tek onlar. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt