- 16 Haziran 2010
- 204.584
- 156.826
- 6.838
Ne sacma sapan yorumlar var yahu burada 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ilgi ve alakana mazhar olmak için ne günah öhm ne sevap işledim de beni bununla sınıyorsun ağabey? Bizim düsturumuzda bir incelik yapılmışsa karşılığı verilir ama buna verilecek cevap benim lügatımda yok açıkçası. Neyse kafa açarak ödeşelim en iyisi bi ara yaparım, bilirsin bu konuda hakkımı ver iyiyimdir.Konu ne bilmyiorum ama turabi denen adamın haklı olma ihtimali yok, en fazla faslı olabilir.
Bu mükemmel espriyi @Uğur Yılmaz kardeşime ithaf ediyorum.
Çok beyefendi buluyorum kendisini. Ama Damarına basarsan Kodumu oturtur.Nagihanın suçu ne?
Bence damla haklı.
Yagmur da olabilir.
İkisini çok haklı buluyorum
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ayrıca yasuo oynuyorAnladığım kadarıyla Turabi lolcü tayfadan, kesin mide Zed alıp feedledikten sonra takım arkadaşlarına ağla diyen tiplerdendir.
Anladığım kadarıyla Turabi lolcü tayfadan, kesin mide Zed alıp feedledikten sonra takım arkadaşlarına ağla diyen tiplerdendir.
Taylandda gösteri macı yapıp ülkemın bayragını taşıyorum diyen kolpalar haketmıstır. Prof dövüscü adam tek yumruguyla turabiyi ikiye böler ama sporun verdigi sabırla sabrediyor.Turabi haklı. Adem durup dururken adamin taylandda ettiği dovuslere laf salladı ne gerek var.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Turabi haklı. Adem durup dururken adamin taylandda ettiği dovuslere laf salladı ne gerek var.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi