Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne sacma sapan yorumlar var yahu burada :sleep:

Konu ne bilmyiorum ama turabi denen adamın haklı olma ihtimali yok, en fazla faslı olabilir.

Bu mükemmel espriyi @Uğur Yılmaz kardeşime ithaf ediyorum.
Bu ilgi ve alakana mazhar olmak için ne günah öhm ne sevap işledim de beni bununla sınıyorsun ağabey? Bizim düsturumuzda bir incelik yapılmışsa karşılığı verilir ama buna verilecek cevap benim lügatımda yok açıkçası. Neyse kafa açarak ödeşelim en iyisi bi ara yaparım, bilirsin bu konuda hakkımı ver iyiyimdir.

Adem sonuna kadar haklı artık dolmuş herifler turabi ile 10 dakika ortamda kal zaten ademin şu haline gelir parçalamaya çalışırsın iyi dayandı bu güne kadar.
Şovmen herif şov şov nereye kadar. Acun bence diskalifiyeyi kaldırıp tekme tokat birbirine daldırmalı daha çok reyting kazanır.

kolpa dövüscüler dansözler adam olmus

Tüh lan acuna göre şimdi türkiye ödülüne yağmur gidemeyecek oldu mu :ROFLMAO::ROFLMAO:

Adem çok sağlam uyarı aldı ama Turabiyi kediye çeviren Hasandan sonra 2. yarışmacı olmayı başardı hatta Turabi Hasandan bile daha çok korkuyor Ademden :D

Mustafa varken yağmur kızımızın gitmesini doğru bulmadım.

Yagmur'un gitmesi gayet normal. Siradaki MK olur.

Anladığım kadarıyla Turabi lolcü tayfadan, kesin mide Zed alıp feedledikten sonra takım arkadaşlarına ağla diyen tiplerdendir.

Yagmurun gideceği belliydi.
Haftaya mustafa sonraki hafta ümit sonra hakan sonra sema sonra nagihan sonra anıl sonrada merve elenir

Turabi Adem Hilmicem Damla Murat kıbrıs olur.

Hilmicem şampiyon olur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt