Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

bu hafta dokunulmazlık oyunu yapılmadı değil mi?

Kurtulduk Caydadan yaşasın.

Accayip uyuz oluodum ya.

Ayrıca dün fazla yapmacıklardı ağlama konusunda ;)

Valla ben Nihat Doğan'a gıcıktım, hala ben, ben demesi bıktırıyor ama oyunlarda o sporcu Derya, Paskal hiçbiri bu türkücünün eline su dökemiyor. Ayrıca ben Pascala ne olursa olsun dayılanamam tırsarım, ama adamın diklenebilmesi bile başarı. Ama bu piskopat Pascal Nihat'ı İstanbul'da kıstırır bence, artık ne olur bilemem

250 kişin arasında sende dayılanırsın merak etme:D en fazla yiyeceğin bir tekme yada yumruk olur,

pascal'ın elenmesi iyi oldu dün onu izlerken aklıma cem yılmaz'ın mağara adamı espirisi geldi hani mağara kadını adama diyor ya git şu dinazoru öldür mağarada sana ne vereceğim hesabı kızların gazına gelip iş yaparsan elenirsin.kızların rengi attı pascal gidince bide biz onu abimiz gibi seviyorduk diyorlar ya yersen!!!halbuki ne interracial hayaller kurmuşlardı kızlar.taner-tefik-nihat kızları birer birer istanbul'a yollar sonunda adanın jacob'ı taner olur dominikten dönmez bence yeahhhhh!!!!

Kavgayıda Taner başlatmış.Ayrıca Taner olmasa Nihat bir güzel dayak yermiş.Pascal'ı orada ilk tutan Taner'di.

Nihat Doğan çok korktu yalnız. Gözleri kafam kadar açıktı ve bi tarafından soluyordu mevzudan sonra.

nihat yeşil vadide ki küçük enişte gibiydi:D

Pascal'ın uçan tekmesi göze çok hoş geliyordu.

25960518967768163173.jpg

Pascal Nihat'ı orta, şeeeeeeeyy tek kolu ile komaya sokar.

Yalnız beyler Pascal nihata dogru kosarken nihatta ona kostu carpistilar kacmaz hicbir zaman Reis :D

dün akşam konseyde asena konuşurken nihata dikkat ettinizmi yicekmiş gibi bakıyordu eminim kendini zor tutmuştur vurmamak için...

nihatta dengesiz kızlarda pascal sinirlenmesinde haklı lafa bak

'' ben bunları ekmek arası kaşar diye yerim ''

:)

kızlarda ayrı bir provakatör zaten yok benim kahvaltı yicek dostum var filan pascal'ın sabrı taşmış

Geri
Üst Alt