Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asena da iyi numara yapıyor ben bu kadar komik bir bayılma şekli görmedim ya da bayılamama![]()
Adamları bir adaya koysan kimse kavga etmez. Ortalığı kazıştıran, gruplaştıran hep kızlar, korkulur bu kadın milletinden..
)harbiden nihatı allah korumuş,5 kişi tutmadan saldırsaydı pascal nihat kesin komada olurdu,nihat doğanın savunan arkadaşları gercekten merak ediyorum,o adam değilmiydi seda nın etekleri altına giren,o kadar evlilik yapmış kadını kendisine eş yapmaktan gurur duyan,nihat senelerce annesinin eteğinin altında değilmiydi?
kavga görüntülerine dikkat edin hep saldıran pascal kaçan nihat taki araya insanlar girince nihat ın delikanlılığı tutuyor,ben iddia ediyorum nihat sms oylamasına kimle kalırsa kalsın kaybeder ayrıca acunda bundan sonra objektiflik konusunda darbe almıştır,ikisini aynı anda elemelydi yada sms oyuna sokmalıydı
Kel-alaka, birebir Combat dakikalarinda Nihat gayet guzel patlatiyor paskala
Kızların gazına geliyor diyor ya ND. Pascal'ın gaza geldiği falan yok. Abi dünyada doğrular vardır. Adam ND'ın ne mal olduğunu anladı. Bunun için kızların gazına gerek yok ki. Adamın duruşu, ses tonu, hareketleri falso. Unuttunuz galiba ND varsa galibiyet var, susun bi dakka ben konuşcam gibi saçma konuşmalarını. Antipatik herif ya
harbiden nihatı allah korumuş,5 kişi tutmadan saldırsaydı pascal nihat kesin komada olurdu,nihat doğanın savunan arkadaşları gercekten merak ediyorum,o adam değilmiydi seda nın etekleri altına giren,o kadar evlilik yapmış kadını kendisine eş yapmaktan gurur duyan,nihat senelerce annesinin eteğinin altında değilmiydi?
kavga görüntülerine dikkat edin hep saldıran pascal kaçan nihat taki araya insanlar girince nihat ın delikanlılığı tutuyor,ben iddia ediyorum nihat sms oylamasına kimle kalırsa kalsın kaybeder ayrıca acunda bundan sonra objektiflik konusunda darbe almıştır,ikisini aynı anda elemelydi yada sms oyuna sokmalıydı
Medeni biri oldugu icin olabilir mi![]()
senin demekki nihatın aşiretinden haberin yoköyle olsa nihat aseneaya beni sec hadi görelim dediginde secerdi.
abi ordaki gazeteciler bile yazmış. bende gödrdüm. ebru denen hanımefendi noumayı fişekliyor. tamam nihatta saglam ayakkabı degil ama kızların gazına gelen herifede iyi gözle bakmam ben.
senin demekki nihatın aşiretinden haberin yoköyle olsa nihat aseneaya beni sec hadi görelim dediginde secerdi.
gec bu aşiret işlerini,ben nihat doğanı17-18 yaşındayken beri tanıyorum,kumburgazda yazın 30 derecede biz sortla gezerken o takım elbise ile geziyordu,kumsalda futbol oynarken kösele ayakkabılarını cıkarıp bizden sort alıp oynuyordu,acayip dalga gecieln biriydi nihat doğan...
ama hakkını vereyim güzel top oynuyordu o zaman