Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Galatasaray formunda ne çokta pascal hayranı varmış arkadaş.Fransızın biri çıkıo bizim vatndaşımıza dikleniyo vede bizim hoşumuza gidyo vay yabncı hayranlığı sen nelere kadirsin.

Galatasaray formunda ne çokta pascal hayranı varmış arkadaş.Fransızın biri çıkıo bizim vatndaşımıza dikleniyo vede bizim hoşumuza gidyo vay yabncı hayranlığı sen nelere kadirsin.

bomboş bir yorum ya izlemiyorsun yada başka amaçla yazdın

bomboş bir yorum ya izlemiyorsun yada başka amaçla yazdın

Sen izlemiyorsun yarışmalarda gördük pascal efendiyi nihat kazanmadığı yarışlarda bile sonuna kadar devam ediyor.Pascalın bir tane yarışma kanadığını görmedim.Bu adama bjk de oynarkende sevmezdim şimdi bu yaptıklarındn sonra hiç sevmiyorum.

Bu arada nihat iyi geçirmiş tekmeyi.

Sen izlemiyorsun yarışmalarda gördük pascal efendiyi nihat kazanmadığı yarışlarda bile sonuna kadar devam ediyor.Pascalın bir tane yarışma kanadığını görmedim.Bu adama bjk de oynarkende sevmezdim şimdi bu yaptıklarındn sonra hiç sevmiyorum.

Bu arada nihat iyi geçirmiş tekmeyi.

bjkli ve yabancı diye kafanda bitirmek sizin için adamlık önde değil bizim TÜRK yarışmacı bütün adiliği yapsın karşıdaki yabancı diye gözyumun oh ne güzel!

bjkli ve yabancı diye kafanda bitirmek sizin için adamlık önde değil bizim TÜRK yarışmacı bütün adiliği yapsın karşıdaki yabancı diye gözyumun oh ne güzel!

Adilik filan umrumda değil onlar oraya yarışmaya gitmiş ve o yarışmanın hakınıda en iyi veren adamlardan biridi Nihattır.Pascalın yarışmalarda bi numarası yok.bu bile yeter.O yarışmada onca türk varkende elin fransızını savunacak değilim.Türküm türkün yanındayım.

Adilik filan umrumda değil onlar oraya yarışmaya gitmiş ve o yarışmanın hakınıda en iyi veren adamlardan biridi Nihattır.Pascalın yarışmalarda bi numarası yok.bu bile yeter.O yarışmada onca türk varkende elin fransızını savunacak değilim.Türküm türkün yanındayım.

ozaman onca TÜRK varken elin fransızını o yarışmaya götüren kanalı birdaha açma arkadaşım

Pascalı ebru ve özge ile çok samimi buldum..

Pascal ne yaptı bunlara da bu kızlar bu kadar ağlıyorlar anlamadım...

Ne kadar ağladılar..Asena falan pascala sarılıyor..Bazı şeyler çok samimi buldum..

pFF Ne Pascalmış yahu :o

Afedersiniz ama bi s..... gidin lan dünyada ağlayacak başka şey mi kalmadı? Hepsi salya sümük ağlıyor dangalakların.. :D

Taner resmen 2 yüzlü..Kendi aralarında konuştuklarını Asena grubuna söylüyor..

Tefik olayı çözmüş.Doğru söylüyor.

Al işte..Ebru neden karşıyor..Değdi nihatınki değdi..Sanane sen işine bak..Nihata iyice takmışlar.

Geri
Üst Alt