Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Asena da iyi numara yapıyor ben bu kadar komik bir bayılma şekli görmedim ya da bayılamama :D

Tüm kezbanlar ünlülere toplanmış.

Taçmin, Tefik ve Derya karakterli insanlar.

Asena da iyi numara yapıyor ben bu kadar komik bir bayılma şekli görmedim ya da bayılamama :D

Hatun konversiyon geçiriyor, organik bir patoloji olmamasına rağmen ruhsal sıkıntılara bağlı bayılma, ama bilerek değil, daha çok kişilik sorunu olanlarda görülüyor ve sonunda ruhsal bir kazanç elde ediliyor ( herkes hatunun etrafında toplanıp canım cicim yaparsa daha çok bayılır)

Adamları bir adaya koysan kimse kavga etmez. Ortalığı kazıştıran, gruplaştıran hep kızlar, korkulur bu kadın milletinden..

harbiden nihatı allah korumuş,5 kişi tutmadan saldırsaydı pascal nihat kesin komada olurdu,nihat doğanın savunan arkadaşları gercekten merak ediyorum,o adam değilmiydi seda nın etekleri altına giren,o kadar evlilik yapmış kadını kendisine eş yapmaktan gurur duyan,nihat senelerce annesinin eteğinin altında değilmiydi?

kavga görüntülerine dikkat edin hep saldıran pascal kaçan nihat taki araya insanlar girince nihat ın delikanlılığı tutuyor,ben iddia ediyorum nihat sms oylamasına kimle kalırsa kalsın kaybeder ayrıca acunda bundan sonra objektiflik konusunda darbe almıştır,ikisini aynı anda elemelydi yada sms oyuna sokmalıydı

harbiden nihatı allah korumuş,5 kişi tutmadan saldırsaydı pascal nihat kesin komada olurdu,nihat doğanın savunan arkadaşları gercekten merak ediyorum,o adam değilmiydi seda nın etekleri altına giren,o kadar evlilik yapmış kadını kendisine eş yapmaktan gurur duyan,nihat senelerce annesinin eteğinin altında değilmiydi?

kavga görüntülerine dikkat edin hep saldıran pascal kaçan nihat taki araya insanlar girince nihat ın delikanlılığı tutuyor,ben iddia ediyorum nihat sms oylamasına kimle kalırsa kalsın kaybeder ayrıca acunda bundan sonra objektiflik konusunda darbe almıştır,ikisini aynı anda elemelydi yada sms oyuna sokmalıydı

Kel-alaka, birebir Combat dakikalarinda Nihat gayet guzel patlatiyor paskala

Kel-alaka, birebir Combat dakikalarinda Nihat gayet guzel patlatiyor paskala

Ulan Nihat kameralar var diye yalandan sallıyo tekmeyi. Nihat'ı öyle tutup Pascal'ı boş bırakacaklar var ya, Pascal bakar Nihat kendine doğru geliyor, Nihat'tan önce davranıp koşmassa ne olayım. Nihat öyle bekliyo, tutsunlarda Pascal'ı gelemesin bari diyo. Gelirse de yalandan sallarım işte napalım diyo.:msg:

Medeni biri oldugu icin olabilir mi :):):):):):)

Kızların gazına geliyor diyor ya ND. Pascal'ın gaza geldiği falan yok. Abi dünyada doğrular vardır. Adam ND'ın ne mal olduğunu anladı. Bunun için kızların gazına gerek yok ki. Adamın duruşu, ses tonu, hareketleri falso. Unuttunuz galiba ND varsa galibiyet var, susun bi dakka ben konuşcam gibi saçma konuşmalarını. Antipatik herif ya

abi ordaki gazeteciler bile yazmış. bende gödrdüm. ebru denen hanımefendi noumayı fişekliyor. tamam nihatta saglam ayakkabı degil ama kızların gazına gelen herifede iyi gözle bakmam ben.

senin demekki nihatın aşiretinden haberin yok:D öyle olsa nihat aseneaya beni sec hadi görelim dediginde secerdi.

Nihat kardesimiz nereli? Fahri Esenlerli oldugunu biliyorum ama aslen nereli oldugunu hep merak etmisimdir. Kesin yigidin harman oldugu illerimizden biridir...

senin demekki nihatın aşiretinden haberin yok:D öyle olsa nihat aseneaya beni sec hadi görelim dediginde secerdi.

Orada Asena hata yaptı. Seçecekti Nihat'ı. Yollatcaktı. İstemiyorum bu adamı adada diyecekti. Kaçtı o fırsat kaçtı :(

abi ordaki gazeteciler bile yazmış. bende gödrdüm. ebru denen hanımefendi noumayı fişekliyor. tamam nihatta saglam ayakkabı degil ama kızların gazına gelen herifede iyi gözle bakmam ben.

Gaza gelmiyor yahu. Centilmen adam. Belki Ebru'nun annesi babası Pascal'a emanet ettiler Ebru'yu. Pascal söylemez bunu. Ama Nihat'a emanet edeceklerdi var ya. Amman Allah'ım. 1854321354 kere söylerdi bunu. Bilemeyiz.

Ayrıca Nihat Doğan çok karaktersiz be kardeş. Belli yani bu. Yalancı, iftiracı, bütün olumsuz özellikleri üzerinde taşıyan biri. Harbiden böyle ya. O süslü cümleler falan hep hikaye. Safsata. Zaten Acun'da destekliyor Nihat'ı reyting var diye. Dün Taner'le Derya konuşuyor, Taner'in söylediklerini alt yazı yazıyorlar, Derya'nın söylediklerini hiç. Şike resmen bu

gec bu aşiret işlerini,ben nihat doğanı17-18 yaşındayken beri tanıyorum,kumburgazda yazın 30 derecede biz sortla gezerken o takım elbise ile geziyordu,kumsalda futbol oynarken kösele ayakkabılarını cıkarıp bizden sort alıp oynuyordu,acayip dalga gecieln biriydi nihat doğan...

ama hakkını vereyim güzel top oynuyordu o zaman

gec bu aşiret işlerini,ben nihat doğanı17-18 yaşındayken beri tanıyorum,kumburgazda yazın 30 derecede biz sortla gezerken o takım elbise ile geziyordu,kumsalda futbol oynarken kösele ayakkabılarını cıkarıp bizden sort alıp oynuyordu,acayip dalga gecieln biriydi nihat doğan...

ama hakkını vereyim güzel top oynuyordu o zaman

Ana. ND top mu oynuyor. Allah'ın topu. Kaç yaşında ki bu şahsiyet

Valla ben Nihat Doğan'a gıcıktım, hala ben, ben demesi bıktırıyor ama oyunlarda o sporcu Derya, Paskal hiçbiri bu türkücünün eline su dökemiyor. Ayrıca ben Pascala ne olursa olsun dayılanamam tırsarım, ama adamın diklenebilmesi bile başarı. Ama bu piskopat Pascal Nihat'ı İstanbul'da kıstırır bence, artık ne olur bilemem

bu kavgalar felan yalan sırf reyting için yapıyor bunu Acun ve amacına da ulaşıyor...

Geri
Üst Alt