Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Senin gibi Fransiz hayranlarina, Napolyon delikanlilarina da ben GULUYORUM

Nihat'in adamliginin yaninda Noumaya ancak kalem alip not tutmak duser ;)

Nihat Doğan kaç tane kaset satmış kardeşim onun bir cevabını versene!!! Pascal gibi forvet mi gördü Beşiktaş şimdiye kadar. Nihat Doğan Galatasaraylı diye fanatiklik gözünüzü bürümüş, biraz objektif olun.

Özge'nin kendisini ve hareketlerini çok beğeniyorum açıkcası. Kendisine ilginç bir hayranlığım var. Eğer burayı okursa lütfen bana özel mesaj atsın.

Özge'nin kendisini ve hareketlerini çok beğeniyorum açıkcası. Kendisine ilginç bir hayranlığım var. Eğer burayı okursa lütfen bana özel mesaj atsın.

Aynı ilginçlik bende de var. Sana mesaj atarsa telefonumu vericem beni de arasın.

Şu yarışmada ünlüler arasında tek karakterli insan vardı okadar karaktersizin içinde barınamadı ve sonunda isyan etti atıldı nihat doğan gibi yapmacık bir insanın yanında çok bile durdu

Aynı ilginçlik bende de var. Sana mesaj atarsa telefonumu vericem beni de arasın.

Bu yaptığın bir Esenlerliye yakışmıyor Onur efendiiii!!!!!! Kendinize geliniz. Bir esenlerlinin hoşlandığı kıza başka göz ile bakmak ne derece doğrudur, bunu tüm Esenler halkının takdirine bırakıyorum.

Bu yaptığın bir Esenlerliye yakışmıyor Onur efendiiii!!!!!! Kendinize geliniz. Bir esenlerlinin hoşlandığı kıza başka göz ile bakmak ne derece doğrudur, bunu tüm Esenler halkının takdirine bırakıyorum.

Son derece doğrudur, bir esenlerlinin hoşlandığı kızdan tüm esenlerliler hoşlanır. Dışlamaz, tü kaka olmuş, burası silikonlu olmuş demez, ünlü ünsüz ayırmaz sever, bağrına basar. Hoşnutluk ve bakış derecesi farklıysa iş değişir.

Ben niyetinizi ciddi olarak algılamışım sayın Onur bey. Yenge manasında konuşmak istediğinizi bilseydim bu kadar sert çıkmazdım açıkcası bir Esenler'liye. Bu yüzden kırgınlık ve üzüntü yaşadığımı belirtmek isterim.

Allah sevgili dostlarımızı yanımızdan ayırmasın...

Amin...

Ecmain...

Gayet ciddiyim, sana mesaj atarsa bana da yönlerdirmeyi unutma o'na söyleyeceklerim var, ilginçli.

Celle celalühu -

Gönül dostları volüm iki.

Nihat Doğan kaç tane kaset satmış kardeşim onun bir cevabını versene!!! Pascal gibi forvet mi gördü Beşiktaş şimdiye kadar. Nihat Doğan Galatasaraylı diye fanatiklik gözünüzü bürümüş, biraz objektif olun.

Pascal'in A1'i ne?

Gayet ciddiyim, sana mesaj atarsa bana da yönlerdirmeyi unutma o'na söyleyeceklerim var, ilginçli.

Celle celalühu -

Gönül dostları volüm iki.

Zaman çok zor geçiyor yokluğunda,dokunduğun günleri arıyor avucumda. Ateşler dans eder gecenin kollarında, ayırmak ister yürek ister, sarır bana Özge.

Asena yine yirtti umarim diger haftalarda gider

3t nihat ve tefik den biri götürür yarismayi

nouma bıktı adadan ve kavgalardan gitmeye karar verdi

giderken de nihatı bi dövüp gidiyim diye düşündü

hem de diskalifiye olacaktı bu şekilde

ama tam olarak dövemedi nihatı keşke tenhada kıstırsaydı

pascal nouma sanki dünya yıldızı:) nihatta savunalacak bir herif degilde noumada kızların gazına cabuk geliyor.

Nihatın konseydeki son konusması Unilerde ders diye okutulsun

Helal lan Pascal Ulan bırakmadılar ki seni şöyle şamar oğlanı yapsaydın Nihat denen şahsiyetsiz karaktersizi. Nihat'ı destekleyenler sizi Nihat'la aynı adaya bırakalım. Kameralar olmasın. 2 günde adamı öldürüp çiğ çiğ yersiniz. :D Yalancının, iftiracının teki.

Kızların gazına geliyor diyor ya ND. Pascal'ın gaza geldiği falan yok. Abi dünyada doğrular vardır. Adam ND'ın ne mal olduğunu anladı. Bunun için kızların gazına gerek yok ki. Adamın duruşu, ses tonu, hareketleri falso. Unuttunuz galiba ND varsa galibiyet var, susun bi dakka ben konuşcam gibi saçma konuşmalarını. Antipatik herif ya

Öyle demeyin agalar, adamın koyunu bile bir başka bakıyor. :lol:

cengizsemercio cengiz semercioglu

Kurmaca ve rating icin diyenlere; Pascal-nihat kavgasi gozumun onunde oldu. Tophane'de bile böylesi az gorulur...

cengizsemercio cengiz semercioglu

Yok yok, nihat hiç altta kalmadi... Karamursel sepeti degilmis yani...

cengiz semercioglu (cengizsemercio) auf Twitter

Herifi kaç kişi tutup çektiğini ayırdığını uzaklara götürdüğünü gördünüz, hala kaçtı diyorsunuz adama.. :)

Baslarda Nihat Reis biraz kacinir gibi olsa da daha sonra Combat aninda korkusuzca girisiyor paspala.

Geri
Üst Alt