Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Serenay buyuk kasar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahra ile turabi iyi anlaşıyorlardı ne oldu da araları bozuldu bunların
Serenay buyuk kasar
Gokhan keser kesin 1. zaten sila 2,5 milyonluk twitterin dan destek tweeti atti.
Merve fb li
Bu yeni kural cok sacma ve adaletsiz. Yarin atiyorum Gokhan 1. oldu smslerde. Bu smsler finale kadar gecerli olacak. Peki bu adam nasil elenecek arkadas? Adamin finali banko zaten? Smslere de ciksa banko. Benmi yanlis anladim bu yeni kurali acaba?
Aynen be hem Tolga'yı yazdı.Sonra da tam anlamıyla yavşıyor.(Fragmanda)Ben de senin gibi Serenay'da biraz kaşarlık emareleri görüyorum .Benim şahsi düşüncem adada kalabilmek için Tolga'ya yakın davrandı( Kalbini çaldı da denilebilir
) ve ilk fırsatında arkadasından bıçakladı ve eğer Serenay kalırsa sırayla yarışmacılara( Merve'ye yavşamaz heralde:happy
yavşaya yavşaya Survivor tarihinin en kaşar kadın yarışmacısı olarak tarihe geçebilir.
Bu yüzden pek bayılmasam da kötünün iyisi olan TOLGA'ya oy verelim![]()
Bu yeni kural cok sacma ve adaletsiz. Yarin atiyorum Gokhan 1. oldu smslerde. Bu smsler finale kadar gecerli olacak. Peki bu adam nasil elenecek arkadas? Adamin finali banko zaten? Smslere de ciksa banko. Benmi yanlis anladim bu yeni kurali acaba?
Bilmediğim için soruyorum lütfen kusura bakma renkdaşım.Tolga ve Gökhan hangi takımlı?(Meraktan soruyorum)
Serenay buyuk kasar
Ahmet dursun kilo almış duba gibi olmuş.