Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Oha keser de gs'liymis :D

Serenay da gs'li :D

Merve aydin hangi takimi tutuyor beyler?

Gokhan keser kesin 1. zaten sila 2,5 milyonluk twitterin dan destek tweeti atti.

Merve fb li

Bu yeni kural cok sacma ve adaletsiz. Yarin atiyorum Gokhan 1. oldu smslerde. Bu smsler finale kadar gecerli olacak. Peki bu adam nasil elenecek arkadas? Adamin finali banko zaten? Smslere de ciksa banko. Benmi yanlis anladim bu yeni kurali acaba?

Serenay buyuk kasar

Aynen be hem Tolga'yı yazdı.Sonra da tam anlamıyla yavşıyor.(Fragmanda):DBen de senin gibi Serenay'da biraz kaşarlık emareleri görüyorum .Benim şahsi düşüncem adada kalabilmek için Tolga'ya yakın davrandı( Kalbini çaldı da denilebilir:D) ve ilk fırsatında arkadasından bıçakladı ve eğer Serenay kalırsa sırayla yarışmacılara( Merve'ye yavşamaz heralde:happy:) yavşaya yavşaya Survivor tarihinin en kaşar kadın yarışmacısı olarak tarihe geçebilir.:D

Bu yüzden pek bayılmasam da kötünün iyisi olan TOLGA'ya oy verelim;)

Bu yeni kural cok sacma ve adaletsiz. Yarin atiyorum Gokhan 1. oldu smslerde. Bu smsler finale kadar gecerli olacak. Peki bu adam nasil elenecek arkadas? Adamin finali banko zaten? Smslere de ciksa banko. Benmi yanlis anladim bu yeni kurali acaba?

1. ise elenmez ztn kibrisa kadar daha sacma olan bireysel dokunulmazlik alan konseyde ikinci ismi cikartiyor fln. Kibrisda yeni oylama yapilacak acun maalesef bu sene corba etti ya

Aynen be hem Tolga'yı yazdı.Sonra da tam anlamıyla yavşıyor.(Fragmanda):DBen de senin gibi Serenay'da biraz kaşarlık emareleri görüyorum .Benim şahsi düşüncem adada kalabilmek için Tolga'ya yakın davrandı( Kalbini çaldı da denilebilir:D) ve ilk fırsatında arkadasından bıçakladı ve eğer Serenay kalırsa sırayla yarışmacılara( Merve'ye yavşamaz heralde:happy:) yavşaya yavşaya Survivor tarihinin en kaşar kadın yarışmacısı olarak tarihe geçebilir.:D

Bu yüzden pek bayılmasam da kötünün iyisi olan TOLGA'ya oy verelim;)

Gokhan keser bence adam hak ediyor. Serenay tolgaya smsi var diye yavsiyomus onu anladik. 1. Oldugunun ertesi ikinci hafta hemen tolga yazdi :)

Bence de sacmalik ve adaletsizlik.Simdi mesajlari toplayan istedigi gibi yatabilir adada aslinda nasil olsa elenmeyecek :)

Bence adadakilerin daha fazla söz hakki olmali kimin kalip kimin gidecegine dair.

Ahmet dursun kilo almış duba gibi olmuş.

İlk 5 bölümden sonra takip etmedim nete kalitesiz gec düşüyor tvdende bakmam

tAp@tALk xD

Geri
Üst Alt