Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

şimdi linç edilir miyim bilmiyorum:) ama içimden geçeni direk yazacağım. bu tür programlardan nefret ediyorum;)

bu yiğitin neden bu kadar düşmanı var tamam bende kıl oluyodum da alt tarafı merveyi destekliyo diye herkes ana avrat sövecek neredeyse :D

Ebru gitmis

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yokla isteydim simdide Toronto Raptors macina geldim. Izleyemedim ancak gece ozet gecerim :D

Yilmaz Morgül: atara atarsin. Gidere gidersin ama anca gidersin. asdfdxcvxvvvc

Ebru gitti. Bu ünlüler harbi mal. Nagihan Mal dogrusu.:P

Birde Morgül'ün 3'üncü olup Seda'nin sonuncu olmasi ironi gibi birşey.:(

Yilmaz Morgül: atara atarsin. Gidere gidersin ama anca gidersin. asdfdxcvxvvvc

Ebru gitti. Bu ünlüler harbi mal. Nagihan Mal dogrusu.:P

Birde Morgül'ün 3'üncü olup Seda'nin sonuncu olmasi ironi gibi birşey.:(
Yilmaz Morgulun seven kitlesi baya var ama Sedayi aniyan hic yok gibi birsey normal bence.

bu acun kadar bullshit bir adam yoktur bu dunyada. bakti adayi nasil karistiririm hemen ebruyu yolladi orda eda ve tugba varken.

bu acun kadar bullshit bir adam yoktur bu dunyada. bakti adayi nasil karistiririm hemen ebruyu yolladi orda eda ve tugba varken.

Ebru zaten sürekli Yilmaz, Tugba, Nagihan hanim üclüsü ile didismiyor muydu ? Süpriz oldu bana... En büyük gerginlik potansiyalini ünlüler adasinda ortadan kaldirmis oldu.

Acun sen bu işten anlıyorsun be

Keşke Çarşamba Perşembe de olsa keyifle izlesek haftanın 7 günü

Memiç daha güçlü. Ben güçlü topçu severim. Gizem Kerimoglu bizim emre çolaga benziyor.:asd22:

Ben oyun zekasi olan topcu severim guc olmus zeka olmamis ne olur.

Bknz: Zafer adam orda futbol oynadim diye geciniyor ama adam futbol yerine tennis oynamis belli :D :D

Geri
Üst Alt