Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Adamı hasta etme Şükrü'yü burada da kullanabiliriz diyenler layk?

Serhat akin sampiyon olmasinda gerisi onemli degil

Şu tip sevilir mi lan
C1XBowFWIAQH8p5.jpg

TapaTalK

Eser West şampiyon olacak inşallah Galatasaray ile ayni anda. Kendisi Manchester United taraftarı.

Hepsi fenevli O Manchesterlı desteklemekde fayda olduğunu düşünüyorum.

Acun en sonunda o adada birilerini öldürecek. Bu Eser West videosunu izledim, adamin neredeyse boynu kiriliyormus. Boynunda 140 Kilo, 150 kilolar ile, bir ters hareket ile felc kalabilirsin. Beli sabitlemesi icin, destek amacli kemer bile taktirmiyor...

Adadan ilk ceset cikinca akillanacak heralde Acun.

eser west evlilik programına geri dönsün serhatla havuç bile bunu görünce daha sempatik

Havuç kişişlik yoksunu kim ne derse onu destekliyo ademle serhatın kavgasında olmayan şeyleri de söyledi.Cimboml yok galiba belli de olmaz Hakan Hatipoğlu olmaz herkes :D

Acun şikebahçesine yeni transfer armağan edecek anlaşılan. Ona para kazandırmaya devam!

yeni bölümün fragmanini gördüm bu zamana dek god dammit esere gicik oluyordum ama serhat akina posta koymasi hosuma gitti alayci bir sekilde bogaymis demesi ile gözüme girdi, heralde fenerli olsa öyle birsey demezdi bu saaten sonra eser benim bro m oldu.

Havuc denen lavuk gelince, resmen sok oldum adam eskiden tennis oynarmis ve türkiye ücüncülüge kadar cikmis ulan türkiye tennisi ne lesh durumdaymis da bu havuc bile siralamada ücüncü olmus. bildigin uyuzun yancinin teki.

yeni bölümün fragmanini gördüm bu zamana dek god dammit esere gicik oluyordum ama serhat akina posta koymasi hosuma gitti alayci bir sekilde bogaymis demesi ile gözüme girdi, heralde fenerli olsa öyle birsey demezdi bu saaten sonra eser benim bro m oldu.

Havuc denen lavuk gelince, resmen sok oldum adam eskiden tennis oynarmis ve türkiye ücüncülüge kadar cikmis ulan türkiye tennisi ne lesh durumdaymis da bu havuc bile siralamada ücüncü olmus. bildigin uyuzun yancinin teki.

yetenekle
yancılığı nasıl aynı kefeye koydun
anlatır mısın biraz

Geri
Üst Alt