Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.799
- 20.476
- 2.193
Mahmut iyi bir yarışmacı
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan bas git başkasını destekle dangalakNew York aksanıyla Bogaeymış deyişi yeter Eser Reyizin. Kadıköy danasının canı çok yanacak.
Benim aklimi karistiran bir sahne gördüm demin, dünkü survivoru izlerken. Eser West salt bae olayi nezamandir bukadar feno oldugunu bilen var mi ? Eser West Adem´i yendiginde o hareketi yapti, gündemi takip etmiyorsa eger, bunu bilme ihtimali var mi ?
Bu hareketin popi olmasi, yeni diye biliyorum ?
Benim aklimi karistiran bir sahne gördüm demin, dünkü survivoru izlerken. Eser West salt bae olayi nezamandir bukadar feno oldugunu bilen var mi ? Eser West Adem´i yendiginde o hareketi yapti, gündemi takip etmiyorsa eger, bunu bilme ihtimali var mi ?
Sörvayvır bagimlisi olarak bu gunum cok zor gecti arkadaslar
bu saçmalığı izleyip acura prim vermeyin yav
9 Ocak tarihinde Golden State'in hesabindan atilan tweetle patladigi realitesini kabul edelim.
benimde aklima gelen bir soru idi sherefsizim
bir 3kagit oldugu kanaatindeyim
Bu arada... bugünkü bölüm nasildi, bir göz gecirmeye deger mi survivorvarcilar ?
Karidesli makarna yapiyorum, yerken izlemek icin birsey lazim.