Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Mahmut iyi bir yarışmacı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim aklimi karistiran bir sahne gördüm demin, dünkü survivoru izlerken. Eser West salt bae olayi nezamandir bukadar feno oldugunu bilen var mi ? Eser West Adem´i yendiginde o hareketi yapti, gündemi takip etmiyorsa eger, bunu bilme ihtimali var mi ?

Bu hareketin popi olmasi, yeni diye biliyorum ?

Saltbae patlayali bir ay olmuştur.

Benim aklimi karistiran bir sahne gördüm demin, dünkü survivoru izlerken. Eser West salt bae olayi nezamandir bukadar feno oldugunu bilen var mi ? Eser West Adem´i yendiginde o hareketi yapti, gündemi takip etmiyorsa eger, bunu bilme ihtimali var mi ?

1 buçuk ay olmuştur o hareket patlayalı abi. Yarışmanın 3.haftası.

2 Ay olmustur o

9 Ocak tarihinde Golden State'in hesabindan atilan tweetle patladigi realitesini kabul edelim.

9 Ocak tarihinde Golden State'in hesabindan atilan tweetle patladigi realitesini kabul edelim.

Ilk futbolcular sevinc olarak nezaman yapti aceba diye düsünmek lazim. Yada neden önceden degil de, tam 3 hafta sonra bu sekilde sevinmeyi uygun gördü eser bes aceba ?

Kafamda deli sorular.

benimde aklima gelen bir soru idi sherefsizim
bir 3kagit oldugu kanaatindeyim

Bu arada... bugünkü bölüm nasildi, bir göz gecirmeye deger mi survivorvarcilar ?

Karidesli makarna yapiyorum, yerken izlemek icin birsey lazim.

Geri
Üst Alt