Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

ilhan mansız : almanyada yaşayan ne erkeği oluyor

pohohohhaoahaoahahahahahaha

Serhat oyunda Biz alman erkegiyiz kardes dedi sonra Adem deyince kudurdu wtf

Adem Ünlülerdeki en başarılı ve karakterli yarışmacı gibi duruyor ama Sabriye ona ayak bağı oluyor onun elenmesiyle dahada fazla takdir toplayacak tek başına savaşıp,Karşıdaki çete ise bölük pörçük oylarıyla ve ona bu kadar haksızlık yaptıkları için Ademin karşısında çok zorlanacaklar,Büyük Finale Adem-Sema/Elif-Ogeday-Serhat/Volkan gidebilirler Havuç yeteneksizliğiyle elenir,Sedat-İlhan tutunamaz,Pınarda o sinsilikle bi yerde gümler,Gökhan-Anıl karşı taraftaki bu isimlerde finale yaklaşabilir bence.

Sa

C6QeMHHWcAQ9qDl.jpg

Herkes Kıbrıs diyor,bu Kıbrısta ne oluyor bilmiyorum ama sms olayı varsa Adem mutlaka kazanacaktır.Oyun olarak da hepsinden iyi ama yine de riski var.Fenerbahçemiz iyi bir sporcu yetiştirmiş.

Rabbim Sedat veya Mengüç yolcu olur bu akşam.

Çocuğunu kullanıp haince oy peşinde koşan pis sedat
eleneceksin

Tv8'e aldim yine serhat ve adem tartisiyor bi türlü burnunu kirmadi serhatin

Doping yapmis ve Fenerli Ademimi Destekliyonuz Beyler Tinerci Ilhani destekleyin daha iyi

saten sedat'ı da bilmiyorsan ocak dışısın
Bu yıl izleyecektim aslında Eser var diye herif bariz komik ve gıcık bir adam rakibi deli eder diyordum nitekim Serhatı çok kez delirtti. Sonra gece Acunun mabadına yengeç soktu diye gönderdiler adamı ben de bıraktım.

Yalnız her şey dombili Yiğitin yüzünden burada Eser dedim atladı hemen ben de onu desteklicem diye sonra adam çürüdü adam dokunduğunu kurutuyor.

Kendisine mesaj göndermek ister misin kanki Yiğit Karagöz

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~

Geri
Üst Alt