Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Resim alalım

Tapatalk

acun-ilicali-survivo-70a4e569b030fb10ae34.jpg

Malesef Malumun ilanı. Tuğçe karşısına Gokhani yazsa Gökhan elenecekti. Semtimin kızı olduğu için üzüldüm ama Ogedayın onu açıldı tek kaldığı için. Hayırlısı.

Gönüllüler artık oyun alamaz kolay kolay en sağlam kızları gitti.

Tuçe %9, ogesu %12, berna %79 oy almış. Ogesu kestaneyi zor kurtardı.

Ulen vasfi su yigiti biraz kudurtalim diyip sallamasyon verileri ortaya döktüm ama önceki sayfada gercek verileri paylasmissin. Neyse tuçe-ogesu ikiz tikilerinin oyunun toplamı bir berna sultan etmemiş. Naber lan yigit :D

Malesef Malumun ilanı. Tuğçe karşısına Gokhani yazsa Gökhan elenecekti. Semtimin kızı olduğu için üzüldüm ama Ogedayın onu açıldı tek kaldığı için. Hayırlısı.

Gönüllüler artık oyun alamaz kolay kolay en sağlam kızları gitti.

C_LFFXKW0AIqUQC.jpg

Satasmaya devam edin.

Sema haftaya Bernayi samar oglanina döndürür artik.

Ogeday bize odul getiiiirr diye agladigi dönemler geri geliyor.

Bu ekside şurda burdaki survivor tartışmalarına hastayım.

Yav arkadaş kabul edin işte survivor izlemek malca bir eylem, ama herkes özgür iradesiyle malca işler yapabilir. Survivor izleyicileri neden hunharca yaptıkları bu dangalakça eylemi yüceltmeye çalışıyor çözemedim gitti.

Bu sene ben de bu mal sürüsüne dahilim, kafamı ademin atışlardaki beceriksizliğiyle, ne bileyim ogeday'ın su oyunlarında iyi olmasıyla falan meşgul ediyorum. Bu mallık değil de nedir ey GSC ?

Bu ekside şurda burdaki survivor tartışmalarına hastayım.

Yav arkadaş kabul edin işte survivor izlemek malca bir eylem, ama herkes özgür iradesiyle malca işler yapabilir. Survivor izleyicileri neden hunharca yaptıkları bu dangalakça eylemi yüceltmeye çalışıyor çözemedim gitti.

Bu sene ben de bu mal sürüsüne dahilim, kafamı ademin atışlardaki beceriksizliğiyle, ne bileyim ogeday'ın su oyunlarında iyi olmasıyla falan meşgul ediyorum. Bu mallık değil de nedir ey GSC ?
bu soruyu sen sordugun icin bence sayin Erman Türker cevaplamali

Geri
Üst Alt