- 27 Ocak 2010
- 138.947
- 105.168
- 5.648
Kimi ugurlayacagiz görürsün yarın
Hele Ogedayrağıma bak hele
Gelsene lan :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimi ugurlayacagiz görürsün yarın
Hele Ogedayrağıma bak hele
zayıf halkalar gokhan anıl berna kaldıkca ünlüler bitene kadar oyun vermez bunlara
Kimi destekliyosun renkdaş?
Dolar yine niye artti düşecek denediniz mi ulan ?Ne zaman iniyormuş Reis haber aldınsa pasla
ademi destekliyorum zaten o olacak gibi şampiyon ama ogeday da hak ediyor tek başına savaşıyor
Tuçe %9, ogesu %12, berna %79 oy almış. Ogesu kestaneyi zor kurtardı.
Malesef Malumun ilanı. Tuğçe karşısına Gokhani yazsa Gökhan elenecekti. Semtimin kızı olduğu için üzüldüm ama Ogedayın onu açıldı tek kaldığı için. Hayırlısı.
Gönüllüler artık oyun alamaz kolay kolay en sağlam kızları gitti.
110 bin SMS mi gitmiş. Tmm izleniyor arada sırada bende bakıyorum felanda abi şu SMS leri hayır kurumlarına atsak olmaz mı?Billezik gibi geçirmiş Bernamız Ogedayrrakcılara
![]()
bu soruyu sen sordugun icin bence sayin Erman Türker cevaplamaliBu ekside şurda burdaki survivor tartışmalarına hastayım.
Yav arkadaş kabul edin işte survivor izlemek malca bir eylem, ama herkes özgür iradesiyle malca işler yapabilir. Survivor izleyicileri neden hunharca yaptıkları bu dangalakça eylemi yüceltmeye çalışıyor çözemedim gitti.
Bu sene ben de bu mal sürüsüne dahilim, kafamı ademin atışlardaki beceriksizliğiyle, ne bileyim ogeday'ın su oyunlarında iyi olmasıyla falan meşgul ediyorum. Bu mallık değil de nedir ey GSC ?