GSC Haber T. Bolayır: "Galatasaray Kulübü’ne bağlı bir futbolcu niye başka yerlerde geziyor da İstanbul’da rejenere yapmıyor?"

Yaşı itibarı ile anlamsız konuşmalar yapan üyelerimiz var ama diğer kulüplerdeki gibi amigo tarzı sadece taraftar kimlikli kişilerin üye olmasından çok daha iyidir.Akl-ı selim insanlar lazım bize.Yaşlanınca atacak halimiz yok.

bunun gibilerin divanda ne işi var atın üyelikten gitsin

osimhenede 75 verirsek patlarız sakatlık ihtimali var demiş

Icardi superstar da olsa Galatasaray kulübünün maaşlı çalışanıdır unutulmasın. Gerçeğin peşinden gitmek, sorgulamak ve tartışmak kulübün genlerinde var. Turcan Bolayır da Galatasaray'ın haklarını savunmuştur bu eleştirisiyle.

Camiamızın ne güzel dertleri var ya, gerçekten.. :)

Boşver amca girme bu işlere. Bırak konuyla işi bilenler ilgilensin.

Mösyö Bolayır, sakat adamın tesislerde çay içmesinden nasıl bir haz alacaksınız tam olarak

Mösyö Bolayır, sakat adamın tesislerde çay içmesinden nasıl bir haz alacaksınız tam olarak
Turcan Bolayır: "Maç izlerken bunalıma giriyorum, asprin alıyorum. Zor maç kazanıyoruz zor. Sinirlerim bozuluyor. Kalbim çarpmasın diye çocuk asprini alıyorum."

dubaiye tatile ne zaman gitti bir de yeni sevgilisi ile? o doğru değilse konuyu iftiradan dolayı kapatalım.

Hadi Icardi Arjantin'den çıktı geldi İstanbul'a. Ne olacak? Neyimize fayda sağlayacak yani Icardi'nin Arjantin'de değil de İstanbul'da olması?

Böyle bir şey Icardi'ye ve Galatasaray'a fayda mı verecek yoksa oyuncunun psikolojik olarak daha da mı yıpranmasına sebep olacak? Psikolojisi yıpranan ve mutsuz olan bir oyuncudan nasıl bir fayda bekleyeceğiz?

Her şeye verilen para, imzalanan kontrat endeksli bakıp, insan psikolojisini yönetme konusuyla zerre alakadar olmayan zihniyet.

Araba değil bu emmi. İnsan. "Parasını verdim. Bozuksa da benim garajımda yatsın" diyemezsin.

Turcan Bolayır: "Maç izlerken bunalıma giriyorum, asprin alıyorum. Zor maç kazanıyoruz zor. Sinirlerim bozuluyor. Kalbim çarpmasın diye çocuk asprini alıyorum."

Çocuk asprini kalp çarpıntısı yapabilir
Mösyo Bolayır bunu yapmayınız

Geri
Üst Alt