GSC Haber T. Bolayır: "Galatasaray Kulübü’ne bağlı bir futbolcu niye başka yerlerde geziyor da İstanbul’da rejenere yapmıyor?"

Haklılık payı yok değil. Doğru Okan Icadiyi sıkmayarak verim almasını biliyor ama bu Dubai de nerden çıktı yahu.

dede haklı...
osimhen var diye görmezden geliniyor, bu müsemaha diğer oyuncuların iştahını kabartan cinsten.

Bu konuyu açtıgım icin başıma iş gelebilir

ama gerçekleri yazmaktan asla korkmayacagım

tehdit edildigim dogrudur

Dogru demis bi tane hatunla hergun instagramdan story atiyor pasamiz seneye direk yol verilmeli tembel adama tahamulum yok

115 yaşındaki fosilimiz bile transferde geç kalinmamali dedi

Sonuna kadar haklı. Aynı şeyi zaha ve ziyech yapsa linç ediliyordu şu an burada. Şu forumun başarı iki yüzlülüğü çok irite edici ya, yahu adamın ne zaman ameliyat olduğu nerede ne olduğu falan hiç bir şey belli değil.

Yeni sportif direktörümüz olmaya aday galiba

Sergen yalçının capraz bağ ameliyatı ile konuştuğu bir kesit var internette bulamadım, galatasarayda oynarken kendisinin başına geliyor kulüp adamı 7/24 calıştırıp ilgileniyormuş, havuz antremanları falan dahil, süreci anlatırken galatasaray övgüsü yapıyordu hatta. Bu icardide inanılmaz bir bilinmezlik var bu kadar sıkıntılı bir ameliyat geçiren adam nasıl kulüpten bu kadar uzak kalabiliyor ben anlamadım.

Turcan reis ne dese imzamı atarım ayrı bi seviyorum bu adamı

Haklı adam. Sezonu kapatmış olabilirsin de erken dönmek için bir uğraş vermen gerekmez mi? Kulüpten bu kadar da uzak kalmaya gerek var mı?

Transferle ilgili konularda da yanlış değil bu arada.

herif sonuna kadar hakli

Ohhhh Galatasaray'ın eleştiri kültüründen biraz da orama alayım, biraz da burama alayımmmm... Sür Sür millet kültür görsün.

He deyip geçeceksiniz bu dayılara.

Valla kimse kusura bakmasın da dede bu konuda çok haksızda sayılmaz gözünüze perde inmiş puan tablosundan dolayıda 8 puan biz geride olsaydık şuan icardinin instadaki postlarının altı küfür kıyamet gidiyordu. O yüzden doğru bir tanedir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt