GSC Haber T. Bolayır: "Galatasaray Kulübü’ne bağlı bir futbolcu niye başka yerlerde geziyor da İstanbul’da rejenere yapmıyor?"

şu yazılanları okurken sertleşmiyorsanız iyi bir galatasaraylı değilsiniz demektirr.

15 yıl önce hıncal uluçu izlerken ne hissetiysem aynılarını şimdi yaşadım.

asla tatmin olmayan eleştririlsel bir ziyniyet işte biz böyle bir neslin tohumlarıyızz

Söylediklerinde epey haklılık var. Bir tek şu sanırım Barış Alper'e söylediği şeye takıldım, ulan adamın yerinde başkası olsa futbol hayatı bitmişti o darbeden. Herif birkaç gün sonra yine de fedakarlık yaptı döndü oynadı, gelmiş bide laf atıyor.

Bunun dışında söyledikleri doğru. Bugün eğer birkaç maçta puan verip fb'nin arkasında kalsak ya da puan olarak dip dibe olsak Icardi'yi savunanları o zaman görürdük. Futbol böyle işte, galibiyet oldu mu herşeyin üstü örtülür. Marifet zaten kaybettiğinde değil kazanırken konuşabilmekte, bu amcamız da isabetli görüşler belirtmiş.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes biliyor icardi nin sakat olmadığını
Psikolojik wanda sakatlığı var

Önce kızıyorsun sonra Barış Alper hariç hepsine hak veriyorsun..

Saçmasapan konuşmuş. Yok onun bileği zayıf yok şu neden burada rejenere yapmıyor. Takımın başına geç dayı madem.

Çocuk asprini iyi fikirmiş ama. Du ben de deneyeyim cuma akşam

Haklı falan değil ama Divan Kurulu'nda böyle kişilerin olmasının zararından çok yararı var

Geri
Üst Alt