Tabata ile görüşmeler başladı | TRT 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tabata ile görüşmeler başladı | TRT 2

bu yönetimden o kadar da umutlu olma bence.kimi almışlar bu güne kadar.meirayı almışlar(gidinceye kadar etmedik laf bırakmadık),kewelli almışlar(sakat,sezonun yarısını tedaviyle geçiriyor),baroşu almışlar(avrupada üst düzey hiçbir takımda dikiş tutturamamış,isteyeni yokken aldılar),linderothu almışlar(2 sezonda toplam 5 maçı yok),carruscayı almışlar(nerde olduğunu bilen var mı?),ferdiyi almışlar(üste 2 futbolcu verdiler ve tek maç oynamadan gitti)kaç sezondur sağ bek yok sağbek almıyorlar,sağ açık yok kaç sezondur almıyorlar,teknik direktör diye getirdikleri adamları saymaya gerek yok bu sene ne oldu bilmiyorum başlarına saksımı düştü ne oldu bilmiyorum işe yarar bir teknik direktör getirdiler.ne yapmışki bu yönetim ben anlamadım,niye umutlusunuz çözemedim.adam doğru söylüyor çürük çarık adam alacaklar onlarıda transfer sezonunun sonunda alacaklar ki para vermesinler sonrada ucuz etin yahnisi olur ve stau bükreşe elendiğimiz gibi tobola elenelim.inşallah yanılırım ve sağbeke,sağ açığa,forvete,savunmaya çok kaliteli adamlar alırlar ve uefa kupasında şampiyon oluruz ama umudum yok.

+1905!!!

Aslında Adnan Polat milyon eurolar içinde yüzüyor , borç felan yok ama işte ne yaparsın kıyamıyor, Kewell Baros felan alıyor halbuki Bouzid Barusso felan daha iyiydi.

Aday olduğu zaman bilmiyormuydu para pulun olmadığını yeni mi anlamış.Bjk nerden buluyorsa aziz nerden buluyorsa oda bulsun,ben transfer isterim şampiyonluk isterim parasal konular onları ilgilendirir,saçma Lincolne 20 milyon vermeyi biliyorlar ama değil mi?

Aday olduğu zaman bilmiyormuydu para pulun olmadığını yeni mi anlamış.Bjk nerden buluyorsa aziz nerden buluyorsa oda bulsun,ben transfer isterim şampiyonluk isterim parasal konular onları ilgilendirir,saçma Lincolne 20 milyon vermeyi biliyorlar ama değil mi?

Kim aldı Lincolnü?

Kim aldı? adnan polat futbol şube sorumlusu adnan sezgin onun kankisi futbol aş genel müdürü değil miydi?

Yalan bu Tabata haberi inanmayin arkadaslar.

Kim aldı? adnan polat futbol şube sorumlusu adnan sezgin onun kankisi futbol aş genel müdürü değil miydi?

Ama başkan Özhan Canaydındı.O açıkladı transferi hatta.Linderotuda o aldı.Ama sakat.Adnan Polat başkanken:

Baros=Gol kralı

Kewell=14 gol attı.

Meira=Ne kadar beğenmesekde kaliteli bir adamdı kumaşı tutmadı.

Ama başkan Özhan Canaydındı.O açıkladı transferi hatta.Linderotuda o aldı.Ama sakat.Adnan Polat başkanken:

Baros=Gol kralı

Kewell=14 gol attı.

Meira=Ne kadar beğenmesekde kaliteli bir adamdı kumaşı tutmadı.

Çok süper takımdıkta niye 5. olduk?Fener çok kötüydü 4. oldular trabzon takım bile değildi 3. oldular,sivas 2.bjk 1. oldular ve biz onlardan daha iyi takımdık,baroş gol kralı,kewell 14 gol attı,diğerleride süper zaten peki açıklarmısınız 5. olmamızı??Birde bu seneki transferlerimizde süper değil mi?Gökhan milli(sakat)Leo francoya ben bile aşırtma gol atarım her halde,m.sarp kim tanımıyorum yorum yapamam ama adamlar bir ton futbolcu aldılar.Ve halen bizde tık yok ve gelecek için umutlusunuz.Hayret ki ne hayret.

Bu yönetimden o kadar da umutlu olma bence.Kimi almışlar bu güne kadar.Meirayı almışlar(gidinceye kadar etmedik laf bırakmadık),kewelli almışlar(sakat,sezonun yarısını tedaviyle geçiriyor),baroşu almışlar(avrupada üst düzey hiçbir takımda dikiş tutturamamış,isteyeni yokken aldılar),Linderothu almışlar(2 sezonda toplam 5 maçı yok),carruscayı almışlar(nerde olduğunu bilen var mı?),ferdiyi almışlar(üste 2 futbolcu verdiler ve tek maç oynamadan gitti)kaç sezondur sağ bek yok sağbek almıyorlar,sağ açık yok kaç sezondur almıyorlar,teknik direktör diye getirdikleri adamları saymaya gerek yok bu sene ne oldu bilmiyorum başlarına saksımı düştü ne oldu bilmiyorum işe yarar bir teknik direktör getirdiler.Ne yapmışki bu yönetim ben anlamadım,niye umutlusunuz çözemedim.Adam doğru söylüyor çürük çarık adam alacaklar onlarıda transfer sezonunun sonunda alacaklar ki para vermesinler sonrada ucuz etin yahnisi olur ve stau bükreşe elendiğimiz gibi Tobola elenelim.İnşallah yanılırım ve sağbeke,sağ açığa,forvete,savunmaya çok kaliteli adamlar alırlar ve Uefa kupasında şampiyon oluruz ama umudum yok.

Bilgisayarin basinda oturup yorum yapmak ne kadar kolay degil mi? Parasiyla övünen karsi takim Josico, Maldonado'yu alirken, bizim bu maddi zorluklara ragmen gecen sene getirdigimiz isimlerin hepsi Avrupa'da cok önemli kariyere sahip oyuncular. Ama tabii bunun hic bir önemi yok, biz daha fazlasini isteriz, o kadar iyilerse Robben'i getirsinler, Torres'i getirsinler dimi?!

Bu insanlar emek harciyorlar, cok calisiyorlar, kulübe hizmet ediyorlar. Ne tür zorluklar cekildigini bilmeden, uzun ugraslar sonucunda yapilan transferleri kücük görün siz daha..! Kolay olmuyordur emin olun böyle seyler, zaman ister, para ister, emek ister! Taraftardan istenen tek sey ise sabir! Zor geliyor ama, her sey hemen olsun istiyoruz, hemen olmasi yetmez bir de en iyisini istiyoruz! Yöneticiler de isterdi emin olun yapilacak transferler takimla ilk günden calismalara baslasin, takima alissin. Ama bunlar bizim aklimizin ermedigi isler, zor isler! 5 yasinda cocuklar gibi mizmizlanmanin da kimseye bir faydasi yok!

germeyin ortamı. Adnan Polat tecrübesiz bir başkandır ama bi canaydından çok daha farklıdır. Bu konunun muhabbeti burası değildir

Tabatayı sezonun başından beri istiyordum.

Şu anda Antep Baskanı İbrahim kızıl Ligtv Haberlerine canlı baglandı ve kesinlikle Galatasaray ile böyle bir konuda görüşmedik kesinlikle yalan haber dedi ve ayrıca tabata'yı satmayacaklarını söyledi

germeyin ortamı. Adnan Polat tecrübesiz bir başkandır ama bi canaydından çok daha farklıdır. Bu konunun muhabbeti burası değildir

Tecrübesiz değil en az 7-8 yıllık yönetimde tecrübesi var ama tecrübesiz görünüyorsa halen demekki başarısız ve çok başarılı kankisini de alsın kendi şirketine genel müdür yapsın onu görünce sinir oluyorum.Hakana,hasana,bülente,geretse yapılanlar ve nicelerinde hep onu suçluyorum.

Şu anda Antep Baskanı İbrahim kızıl Ligtv Haberlerine canlı baglandı ve kesinlikle Galatasaray ile böyle bir konuda görüşmedik kesinlikle yalan haber dedi ve ayrıca tabata'yı satmayacaklarını söyledi

Bende izledim..Zaten İSmail'i 6.5 milyon avroya satan klup Tabata için ne isterdi Allah bilir.

Gerek yok tabataya falan

Tecrübesiz değil en az 7-8 yıllık yönetimde tecrübesi var ama tecrübesiz görünüyorsa halen demekki başarısız ve çok başarılı kankisini de alsın kendi şirketine genel müdür yapsın onu görünce sinir oluyorum.Hakana,hasana,bülente,geretse yapılanlar ve nicelerinde hep onu suçluyorum.

Ben de sana sinir oluyorum.

bence tsl için muazzam kadroyu kurduğu için çok iyi bir başkandır gözümde polat ama şu kadroyu skibbe gibi absürt bi hocaya emanet ettiği için tecrübesizdir daha.

Tabata son derece yetenekli, teknik ve başarıya aç bir futbolcudur. Bu bakımdan Galatasaray'a faydalı olabilir ve şuan Galatasray'ın ortasahasında onun tekniğine sahip bir futbolcu da bulunmamaktadır. Alınmasını isterim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt