bu yönetimden o kadar da umutlu olma bence.kimi almışlar bu güne kadar.meirayı almışlar(gidinceye kadar etmedik laf bırakmadık),kewelli almışlar(sakat,sezonun yarısını tedaviyle geçiriyor),baroşu almışlar(avrupada üst düzey hiçbir takımda dikiş tutturamamış,isteyeni yokken aldılar),linderothu almışlar(2 sezonda toplam 5 maçı yok),carruscayı almışlar(nerde olduğunu bilen var mı?),ferdiyi almışlar(üste 2 futbolcu verdiler ve tek maç oynamadan gitti)kaç sezondur sağ bek yok sağbek almıyorlar,sağ açık yok kaç sezondur almıyorlar,teknik direktör diye getirdikleri adamları saymaya gerek yok bu sene ne oldu bilmiyorum başlarına saksımı düştü ne oldu bilmiyorum işe yarar bir teknik direktör getirdiler.ne yapmışki bu yönetim ben anlamadım,niye umutlusunuz çözemedim.adam doğru söylüyor çürük çarık adam alacaklar onlarıda transfer sezonunun sonunda alacaklar ki para vermesinler sonrada ucuz etin yahnisi olur ve stau bükreşe elendiğimiz gibi tobola elenelim.inşallah yanılırım ve sağbeke,sağ açığa,forvete,savunmaya çok kaliteli adamlar alırlar ve uefa kupasında şampiyon oluruz ama umudum yok.