Tahkim Kurulu, Fatih Terim'e Verilen Cezayı 3 Maça İndirdi!

Baskan dun tahkimden sonra sert konuscam gibi bir sey soylemisti, ne diyecek merak ediyorum. Cikip ben 150 gun ceza yedim kimse konusmuyor demez ins

Bundan sonra hocanın konusmalarina dikkat etmesi lazım. Karsimizda organize profesyonel bir kotuluk varsa, kendisi de bir zahmet organize olsun.

Hicbir fonksiyonlari olmayan hasan sas, umit davala falan elestirsin hakemleri tffyi. Kendisi sadece saha icinde kalsin, saha dışına bu elemanları yönlendirsin. Baska ise yaradıkları yok ztn. Apoyu salsın medyanin uzerine. Kendisi geri planda kalsın.

Fenerbahce macına hasan şaşla cıkıyoruz. Puan kaybı kaçınılmaz.

Bu takımın feneri yenmesi için teknik direktöre ihtiyacı yok.Yeterki saha içinde kalalım fb nin maçı germe planlarını suya düşürelim.Sakin kalıp futbol oynarsak farklı ve rahat kazanırız.Gerginlikte ise her zaman olduğu gibi kuşlara yarar.

Amaç zaten Fenerbahçe maçıydı nohut beyinleriyle ölümü gösterip sıtmaya razı etmek projesi hazırlamışlar sözde sahada SON SÖZÜMÜZÜ SÖYLEYECEĞİZ.

Bundan sonra hocanın konusmalarina dikkat etmesi lazım. Karsimizda organize profesyonel bir kotuluk varsa, kendisi de bir zahmet organize olsun.

Hicbir fonksiyonlari olmayan hasan sas, umit davala falan elestirsin hakemleri tffyi. Kendisi sadece saha icinde kalsin, saha dışına bu elemanları yönlendirsin. Baska ise yaradıkları yok ztn. Apoyu salsın medyanin uzerine. Kendisi geri planda kalsın.

Apo gitmez la. Reis i üzmez.

hocamıza olan düşmanlığına
hocamız takımı şampiyon yaparak verecektir

ve sen de hasedinden çatlayacaksın

Kufur kısaltması yasak dikkat edelim

Hahaha belli birseydi.

Göstere göstere dalga geciyor serefsizler.

Bakın boşa demiyorum bu şerefsizler sahamıza geldiğinde psikolojiye oynayıp tahrik etmemiz gerekiyor. Oyle başa böyle tarak dersin.

Ve ayrıca sportif iteatsizlik yapıp maç sonrası maç öncesi röportajlarda bir önceki hafta maçını konuşup bu maç ile ilgili yorumu direkt olarak gstv veya Instagram tvye yapıp hit/reklam kazanacaksın bu kadar basit. Şunu yapacak beyni olmayan yönetim acilen kendini sorgulasın.

Böyle bi şerefsizliği hem de kör göze parmak batıra batıra yapanlara verilecek en güzel cevap sene sonunda alınacak kupadır. Her ne şekilde olursa olsun sene başında bu yapılanları pozitif şekilde kullanacaktır oyuncular üstünde hocam.. Hodri meydan şerefsizler, daha kaybettiğimiz savaş yok. Hadi bakalım..

Apo gitmez la. Reis i üzmez.
Daha kim olursa olsun, adamlar bahaneye bakiyor cdza vermek icin. Bahane vermeye gerek yok. Saha icinde kalsın, saha dışına da ceza alması durumunda takıma zararı olmayacak kisileri yonlendirsin knk

Geri
Üst Alt