Tahkim Kurulu, Fatih Terim'e Verilen Cezayı 3 Maça İndirdi!

6222 yuzunden adam akilli bir sey de yazamiyorum. Bunlara verebilecegim param yok cunku.
Ama hocayi biraz taniyorsak bunu da ekstra motivasyona cevirecektir. :)

Ne taraftarlar ne de yönetim bu skandala, savaşa gerekli cevabı veremeyecek. Çoktan protesto edilmeliydi bu rezalet, yönetim de bomba gibi karşılık vermeliydi. Göz göre göre insanların aklıyla duygularıyla alay ediyor ama biz oturuyoruz yazık.

bu konuşma işini dışarda yapacağız, stad dışında verecez ayarı.
F.Terim maçı ve futbolcuları anlatacak o kadar.

Hoca da bundan sonra konuşmasın. Basın toplantılarına hasan ümit levent hocayı yollasın sırayla. Gerek yok konuşmasına zaten bomboş bir olay

hepsini üst üste koyup ağlata ağlata şampiyon olmak ayrı bir zevkli olacak. özellikle atanmış başkanın yüzünde sahte bir gülümsemeyle kupayı verişini şimdiden hayal etmeye başladım.

Alaka
Bundan sonra hocanın konusmalarina dikkat etmesi lazım. Karsimizda organize profesyonel bir kotuluk varsa, kendisi de bir zahmet organize olsun.

Hicbir fonksiyonlari olmayan hasan sas, umit davala falan elestirsin hakemleri tffyi. Kendisi sadece saha icinde kalsin, saha dışına bu elemanları yönlendirsin. Baska ise yaradıkları yok ztn. Apoyu salsın medyanin uzerine. Kendisi geri planda kalsın.

Fenerbahce macına hasan şaşla cıkıyoruz. Puan kaybı kaçınılmaz.
alakssi yok. Dj fiko , k.oc felan daha agirlarini dediler

bunu söylemek icin erken belki ama bu sezon adını umudum azalıyor saha dışı hersey olacak belli oldu durda diyemiyoruz

Geri
Üst Alt