Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Beyler fikstürden haberim yok suan ve bakamiyorum. Hocamiz fener derbisini kaciriyormu yoksa o macta saha kenarinda olabilecekmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kibar dille sakin konuşup sonra hepsini dava etseler anlarım kizmamda bu bir yöntemdir
Ama dava filanda yok sadece boş boş konuşma
Ultraslan desen onlarda ayrı korkak çıktı
Asıl menfaatçi çıkarcı ua zaten yağlı surat döneminde yaptıkları ile taraflarını çok güzel belli ettiler.
Benim anlamadigim, koskoca tff icin neden nihat haric baskan adayi cikmaz ya, fasist fenerli olmasi bi kenara, bu adamda baskan olacak kabiliyet ve cibiliyet yokki
İyide kardeşim yine aynı şeyi diyorum bu şerefsizin sapik herifin söylediği şey suç ve dava açılabilir neden ugrasmiyoruz biz bu herifl
Lafla ugrasiliirmi Allah aşkına
Sonuç çıkmaz fakat dava açıp sürekli uğraşacak başka formülü yok
Ayrıca kulüplerden tamamen uzak kalırsak kendi haklarimizida koruyamayiz
Öyle bir şey yok. Sen aday olacaksın diyorlar, oluyor. Diğer adaylara fırsat bile tanınmıyor. Bir nevi atama bu.Benim anlamadigim, koskoca tff icin neden nihat haric baskan adayi cikmaz ya, fasist fenerli olmasi bi kenara, bu adamda baskan olacak kabiliyet ve cibiliyet yokki
Ne davası adam akıllı konuştukları bile yok kibar dille konuşuyorlar , çıkar meseleleri hep ihale alamazlar falan şimdi olur mu durduk yere başlarına bela alacaklar.
Kaçırıyor diye okudum bugün forumda.Beyler fikstürden haberim yok suan ve bakamiyorum. Hocamiz fener derbisini kaciriyormu yoksa o macta saha kenarinda olabilecekmi?
Kaçırıyor diye okudum bugün forumda.
gscimbom_mobil