Tahkim Kurulu, Fatih Terim'e Verilen Cezayı 3 Maça İndirdi!

Beyler fikstürden haberim yok suan ve bakamiyorum. Hocamiz fener derbisini kaciriyormu yoksa o macta saha kenarinda olabilecekmi?

4 maç verme sebebi buydu zaten.Fener maçını kaçırmasını istediler ve oldu.Kel şerefsizin, yalı cocuğu ile ortak kararıda diyebiliriz.Tüm tahkim kurulu fenerli ve 8jklı kişilerle doldurulmuş.Bunu hersene diyoruz fakat bu sene bence en önemli şampiyonlugumuz olacak.En güçlü fener lobisi bu sene çünkü.Yalı cocugu zaten şampiyon olduğumuz an sktrle kovalanacak.Bu kelide indirmemiz farz.Spastik demirörenden bile çok daha tehlikeli bu şerefsiz.

Kibar dille sakin konuşup sonra hepsini dava etseler anlarım kizmamda bu bir yöntemdir
Ama dava filanda yok sadece boş boş konuşma
Ultraslan desen onlarda ayrı korkak çıktı

Asıl menfaatçi çıkarcı ua zaten yağlı surat döneminde yaptıkları ile taraflarını çok güzel belli ettiler.

EERx8SOXsAEsHEo

Anonim bir siteden yayınlar yapsak bunlar açıklarını, Var kayıtları vs. yayınlasak; falan elimizde var deniyordu.

Benim anlamadigim, koskoca tff icin neden nihat haric baskan adayi cikmaz ya, fasist fenerli olmasi bi kenara, bu adamda baskan olacak kabiliyet ve cibiliyet yokki

Asıl menfaatçi çıkarcı ua zaten yağlı surat döneminde yaptıkları ile taraflarını çok güzel belli ettiler.

uA yı herşeyden eleştirebilirsin ama Cengiz yönetimiyle birlikte takıma müthiş katkıları oldu görmezden gelmeyelim

Her şey bitti denilen yerde,puan kayıplarında gittiler takımı karşıladılar moral verdiler.Hakemler art niyetli kararlar vermeye başladı gittiler tepki verdiler ses getirdiler vs

uA nın sadece şu transfer işine karışmalarını sevmiyorum ondan uzak durmaları gerekiyor

Benim anlamadigim, koskoca tff icin neden nihat haric baskan adayi cikmaz ya, fasist fenerli olmasi bi kenara, bu adamda baskan olacak kabiliyet ve cibiliyet yokki

adam bunun intikamını alabilmek için kaç yıl bekledi biliyormusun sen? başkan olabilip intikam almak için herşeyi yaptı. Emzik sarkıttılar adama... :asd: :asd:

2019-09-12.jpg

İyide kardeşim yine aynı şeyi diyorum bu şerefsizin sapik herifin söylediği şey suç ve dava açılabilir neden ugrasmiyoruz biz bu herifl
Lafla ugrasiliirmi Allah aşkına
Sonuç çıkmaz fakat dava açıp sürekli uğraşacak başka formülü yok
Ayrıca kulüplerden tamamen uzak kalırsak kendi haklarimizida koruyamayiz

Dava acma olayina katiliyorum bir yere gitmeyecegini bilsek bile. Ugrassin dursunlar

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

hem FB derbisi hemde sampiyonlar ligi maclari arasi boyle 1 uyduruk ceza

Komedi ya. Bu tiyatroya fenerliler bile inanmaz herhalde.

Aslında suc bir nevi yonetimde. Yonetimimiz cok soft kaliyor. Nerde gorulmus bir tdirektorun bu denli baska takimlarin islerine vs karistigi ve futbol disi olaylar hakkinda beyanat verdiği? Ses yonetimden cikmayinca kabak hocaya patliyor. Oda en ufak kelimede yiyor cezayi. PFDK zaten dunden razı ceza vermeye. Asagalik mahluklar.

Ne kadar fenerliyle konuştuysam . Şike mike ilgilendirmez ne olurda olsun şamp olalım kafasındalar . Adamları alenen maçlar oynanmadan şamp olarak gösterse tff sevinerler deli gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt