- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Böyle biterse çok güzel olur İbrahim![]()
Maçta gol olmamasını beklemekte çok kötü bişey ya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle biterse çok güzel olur İbrahim![]()
Maçta gol olmamasını beklemekte çok kötü bişey ya![]()
Vallahi sorma2-3 bitsin o da sıkıntı değil
Yeter ki Arjantin tek farkla alsın. 6000 garanti oldu. Ama Arjantin gelirse 30.000 olacak. O yüzden heyecan büyük
![]()
Yeter ki Arjantin tek farkla alsın. 6000 garanti oldu. Ama Arjantin gelirse 30.000 olacak. O yüzden heyecan büyük
![]()
![]()
sonunda voliyi vurdun başkan![]()
Tebrikler geldi kupon![]()
Eyvallah İbrahim kaldı 2-1 de maç iyi olduDedin ya maçta gol olmamasını beklemek kötü bir şey diye
Bekledik ama sonu iyi oldu
![]()
Tebrikler abiEyvallah İbrahim kaldı 2-1 de maç iyi olduDedin ya maçta gol olmamasını beklemek kötü bir şey diye
Bekledik ama sonu iyi oldu
![]()
Arada yaptığın kuponları buraya at bizde 3 5 atalım takip etmesi zevkli oluyo![]()
Tebrikler abi![]()
Artık forumda "herkese benden çay" dersin herhalde
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Milli arada benden paydos, ligler başlasın vururuz inşallah bizde bir günEyvallah kardeşim. Sen de benim kafadasın yakındır senin de kuponlarından birinin oturması. Şakir'e yok yalnız çay![]()
Milli arada benden paydos, ligler başlasın vururuz inşallah bizde bir gün
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Olur abi yaparız neden olmasın, belki uğurlu gelir de işe yarar birleşmemizAçıkçası milli maçlarda özellikle hazırlık maçı olunca tek farklı galibiyetler ve beraberlikler yoğun çıkıyor. O yüzden bu tercihlere yüklendim iyi oldu. Ama bir ara senin beraberlik tercihlerinle benim HX'ları birleştirip bir kupon yapalım. Sonuç alırız diye düşünüyorum.
Şöyle kabaca baktım yarının bültenine hoşuma giden maçları yazayım. 106 Barnsley HX 109 Rochdale HX 112 Accrington HX 115 Wimbledon H2 129 Ermenistan HX tam 2-1 maçı gibi duruyor149 Portekiz HX 153 Meksika HX
Tabi arada hoşuma giden bir kaç maç daha oldu ama ilk olarak gözüme çarpanlar bunlar.
abi o tutturduğun kupona ne kadar bastın 844 mü?
Evet 10'lu sistem o kadar tutuyor. Öncesinde tutturduğum için ya herro ya merro dedim daldımYalnız Peru maçı gelseydi 64 liralık kupon ondan fazla verecekti. Gelenden harcadım. Yoksa benim sistemler sabittir. En çok 8'li yaparım 163 liralık daha üstüne çıkmam genelde
Misli basmayı da sevmiyorum biliyorsun
![]()