sonunda voliyi vurdun başkan :D

Vallahi Ömer iyi olmadı dersem yalan olur lakin bir kupon daha yapmıştım. Orada da 5 gelmişti X/2 Paraguay maçı vardı 90+ da yattı. Ekvator o golü atmasa çok daha büyük vurgun yapmış olacaktım. 15 oran zayi oldu. Ama geceyi her ne olursa olsun güzel kapadım. Keyfim yerinde :D

Eyvallah İbrahim kaldı 2-1 de maç iyi oldu :D Dedin ya maçta gol olmamasını beklemek kötü bir şey diye :D Bekledik ama sonu iyi oldu :D
Tebrikler abi :)

Artık forumda "herkese benden çay" dersin herhalde :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Arada yaptığın kuponları buraya at bizde 3 5 atalım takip etmesi zevkli oluyo :D

Ara ara paylaşıyorum zaten lakin ben genelde HX üzerine kupon kuruyorum. Sistem oynuyorum. Yine paylaşırım burada. Şimdi de Peru-Venezuella maçını bekliyorum orada da X/1 ve yine HX var başka bir kuponumun son maçı oda. O da istediğim gibi biterse değmeyin keyfime :D Bugün iki pişmanlığım var Peru maçının 90+ da patlaması bir de bizim maça korkup HX girmemek. Neyse yarının bültenine çalışayım ben. Yazarım tercihlerimi.

Tebrikler abi :)

Artık forumda "herkese benden çay" dersin herhalde :D

Eyvallah kardeşim. Sen de benim kafadasın yakındır senin de kuponlarından birinin oturması. Şakir'e yok yalnız çay :D

Eyvallah kardeşim. Sen de benim kafadasın yakındır senin de kuponlarından birinin oturması. Şakir'e yok yalnız çay :D
Milli arada benden paydos, ligler başlasın vururuz inşallah bizde bir gün :D

Milli arada benden paydos, ligler başlasın vururuz inşallah bizde bir gün :D

Açıkçası milli maçlarda özellikle hazırlık maçı olunca tek farklı galibiyetler ve beraberlikler yoğun çıkıyor. O yüzden bu tercihlere yüklendim iyi oldu. Ama bir ara senin beraberlik tercihlerinle benim HX'ları birleştirip bir kupon yapalım. Sonuç alırız diye düşünüyorum.

Açıkçası milli maçlarda özellikle hazırlık maçı olunca tek farklı galibiyetler ve beraberlikler yoğun çıkıyor. O yüzden bu tercihlere yüklendim iyi oldu. Ama bir ara senin beraberlik tercihlerinle benim HX'ları birleştirip bir kupon yapalım. Sonuç alırız diye düşünüyorum.
Olur abi yaparız neden olmasın, belki uğurlu gelir de işe yarar birleşmemiz :)

Şöyle kabaca baktım yarının bültenine hoşuma giden maçları yazayım. 106 Barnsley HX 109 Rochdale HX 112 Accrington HX 115 Wimbledon H2 129 Ermenistan HX tam 2-1 maçı gibi duruyor :D 149 Portekiz HX 153 Meksika HX

Tabi arada hoşuma giden bir kaç maç daha oldu ama ilk olarak gözüme çarpanlar bunlar.

Şöyle kabaca baktım yarının bültenine hoşuma giden maçları yazayım. 106 Barnsley HX 109 Rochdale HX 112 Accrington HX 115 Wimbledon H2 129 Ermenistan HX tam 2-1 maçı gibi duruyor :D 149 Portekiz HX 153 Meksika HX

Tabi arada hoşuma giden bir kaç maç daha oldu ama ilk olarak gözüme çarpanlar bunlar.

abi o tutturduğun kupona ne kadar bastın 844 mü?

abi o tutturduğun kupona ne kadar bastın 844 mü?

Evet 10'lu sistem o kadar tutuyor. Öncesinde tutturduğum için ya herro ya merro dedim daldım :D Yalnız Peru maçı gelseydi 64 liralık kupon ondan fazla verecekti. Gelenden harcadım. Yoksa benim sistemler sabittir. En çok 8'li yaparım 163 liralık daha üstüne çıkmam genelde :D Misli basmayı da sevmiyorum biliyorsun :D

Evet 10'lu sistem o kadar tutuyor. Öncesinde tutturduğum için ya herro ya merro dedim daldım :D Yalnız Peru maçı gelseydi 64 liralık kupon ondan fazla verecekti. Gelenden harcadım. Yoksa benim sistemler sabittir. En çok 8'li yaparım 163 liralık daha üstüne çıkmam genelde :D Misli basmayı da sevmiyorum biliyorsun :D

hadi bakalım devamını bekliyoruz :005: bundan sonra daha rahat oynarsın kuponları :)

Geri
Üst Alt