hadi bakalım denemek için attım 6 lira, tutarsa peşindeyim bundan sonra :D

Valla bu zamana kadar nba'den baya kazandım ya

Uzun uğraşlar sonucu yarın için genel bir kupon çıkardım. Açıkçası Leicester maçında bir süpriz olacağını düşünüyorum.

nMNnOl.png

Son düzenleme:
Araştırmalar sonucu çıkarabildiğim maçlar bunlardır.

Leicester - Southampton
Tahmin : 0 yada 2

Manchester Utd - Everton
Tahmin : Gol var

Midtjylland - Brondby

Ajax - Zwolle

Gladbach - Hertha
Tahmin : 2,5 üst

Antalyaspor - Akhisar Bld.G.Spor

Sivasspor - Bursaspor

Araştırmalar sonucu çıkarabildiğim maçlar bunlardır.

Leicester - Southampton
Tahmin : 0 yada 2

Manchester Utd - Everton

Midtjylland - Brondby

Ajax - Zwolle

Gladbach - Hertha

Antalyaspor - Akhisar Bld.G.Spor

Sivasspor - Bursaspor
leicester maçına neden 02 dedin ?

O maçın berabere bitmesi sürpriz olmaz. Ha ben tek farklı Leicester galibiyeti deneyeceğim zira kazanırlarsa ite kaka kazanırlar diye düşünüyorum. Lakin beraberliğe hiç şaşırmam.

valla ben haftalardır leicester puan kaybeder diye bekliyorum adamlar ite kaka 1-0 kazanıyorlar. bu sefer rakip de formda(en azından milli maç arasından önce öyleydi)puan kaybetmesi beni de şaşırtmaz. bugün tottenham da puan kaybetmişken leicesterden bi ite kaka galibiyet daha bekliyorum ben =)

O maçın berabere bitmesi sürpriz olmaz. Ha ben tek farklı Leicester galibiyeti deneyeceğim zira kazanırlarsa ite kaka kazanırlar diye düşünüyorum. Lakin beraberliğe hiç şaşırmam.

Son 5 hatanın 4'ünü 1-0 kazandılar zaten. Bu maçı sanmıyorum ki Leicester alsın. Beraberlikten de ziyade Southampton alır derim ben.

Bu arada;

6PvO0k.png

Nasıl? :D

Öğrenci adam için şu para ne demek benden çok daha iyi bilirsin ağabey. :D Bizde rakı yok ama yatıracak bir şeyler buluruz elbet. :P

İlaç gibi olmuş. Öğrenci adam için güzel para. Yalnız naçizane bence 100'ü al 54 ile şansını denemeye devam et. Aradan bir iki tane çıkartırsan şöyle bir şey artık Asos, Bozcaada falan gezersin nasıl olsa yakın sana :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gladbach 1
Başakşehir 1
Lecestır 2.5 alt

Banko kuponum bets10 da 4.85 veriyor iddaa da pek bişey vermez

İlaç gibi olmuş. Öğrenci adam için güzel para. Yalnız naçizane bence 100'ü al 54 ile şansını denemeye devam et. Aradan bir iki tane çıkartırsan şöyle bir şey artık Asos, Bozcaada falan gezersin nasıl olsa yakın sana. :D

95 ile girmiştim şu an hesap 314 lira. :) 250 lira çekeceğim işte.

Keşke şu an o taraflarda olsam da ezsem. Ama Allahın Afyon'unda 2 gün sonra vizelerin başladığı ortamda olsa olsa Gazlıgöl olur. Maksimum Eskişehir o da baya zor. :P

Bu arada demin alıntı diye senin mesaja el attım düzenlemeyi yanlış anlama. :)

Son düzenleme:
95 ile girmiştim şu an hesap 314 lira. :) 250 lira çekeceğim işte.

Keşke şu an o taraflarda olsam da ezsem. Ama Allahın Afyon'unda 2 gün sonra vizelerin başladığı ortamda olsa olsa Gazlıgöl olur. Maksimum Eskişehir o da baya zor. :P

Benim mesaja niye hallendin sen :D İyi sevindim vallahi ya. Öğrenci adam kazanınca kendim kazanmış gibi seviniyorum.Tüh Cruz Azul'un golünü geri aldılar bu arada :D

Benim mesaja niye hallendin sen :D İyi sevindim vallahi ya. Öğrenci adam kazanınca kendim kazanmış gibi seviniyorum.Tüh Cruz Azul'un golünü geri aldılar bu arada :D

Gece gece kafası kendinden güzel moderatörlerin düştüğü yanılgılardan. Mesajını senin mesajını düzenleyerekten kaynak yapmıştım. :D

Şimdi düşündüm de vizeler döneminde ben o parayı hiç harcamayayım. Vizelerden sonra memlekete dönüp orada yerim ya. Sevincine ortak olduğun için eyvallah ağabey. :)

Ne oynamıştın o maça?

Gece gece kafası kendinden güzel moderatörlerin düştüğü yanılgılardan. Mesajını senin mesajını düzenleyerekten kaynak yapmıştım. :D

Şimdi düşündüm de vizeler döneminde ben o parayı hiç harcamayayım. Vizelerden sonra memlekete dönüp orada yerim ya. Sevincine ortak olduğun için eyvallah ağabey. :)

Ne oynamıştın o maça?

HX ve X/1 oynadım ama adamlar 10 kişi kaldı :D Patlayacak büyük ihtimal :D Bak o da güzel fikir. Keyif yaparsın biraz. Bu arada vizelerde başarılar. Şu son kuponun gibi tulum yap soruları :D

HX ve X/1 oynadım ama adamlar 10 kişi kaldı :D Patlayacak büyük ihtimal :D Bak o da güzel fikir. Keyif yaparsın biraz. Bu arada vizelerde başarılar. Şu son kuponun gibi tulum yap soruları :D

10 kişilik takıma da attırırız soru mu? Kaç defa 10 kişiyle maçtaki ilk golünü atan takımı canlıdan yakaladı bu gözler. :)

Sağol ağabey. :) Geçen dönemi büte dahi kalmadan kurtardım ama bu dönem 2 dersten pek umudum yok. Hayırlısı. :P

Geri
Üst Alt