Melih Eren
Kırmızı Üye
- 10 Ocak 2011
- 1.235
- 0
- 286
Kuponum tek maçtan hatta 4 sayıdan ( DENVER ) patladıhadi bakalım denemek için attım 6 lira, tutarsa peşindeyim bundan sonra![]()

Çok özür dilerim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuponum tek maçtan hatta 4 sayıdan ( DENVER ) patladıhadi bakalım denemek için attım 6 lira, tutarsa peşindeyim bundan sonra![]()
Kuponum tek maçtan hatta 4 sayıdan ( DENVER ) patladı![]()
Çok özür dilerim..
Hani lestır puan kaybetcekti yoldashlar
O maçın berabere bitmesi sürpriz olmaz. Ha ben tek farklı Leicester galibiyeti deneyeceğim zira kazanırlarsa ite kaka kazanırlar diye düşünüyorum. Lakin beraberliğe hiç şaşırmam.
Yarin icin söyle birsey düsünmüstüm.
Gladbach HCX
Fener HCX
Leicester HCX
O maçın berabere bitmesi sürpriz olmaz. Ha ben tek farklı Leicester galibiyeti deneyeceğim zira kazanırlarsa ite kaka kazanırlar diye düşünüyorum. Lakin beraberliğe hiç şaşırmam.
Hani lestır puan kaybetcekti yoldashlar
valla ben haftalardır leicester puan kaybeder diye bekliyorum adamlar ite kaka 1-0 kazanıyorlar. bu sefer rakip de formda(en azından milli maç arasından önce öyleydi)puan kaybetmesi beni de şaşırtmaz. bugün tottenham da puan kaybetmişken leicesterden bi ite kaka galibiyet daha bekliyorum ben =)
Leicester geldi, hadi bakalim Gladbach da 1:0 devam ediyor ikinci yari basladi.
O geldi iyi oldu. Thun geldi birde. Gladbach bende de var bekliyorum. Roma umarım böyle biter. Milan maçı sıkıntıdaFiorentina da gol atsın alsın maçı tek farkla diye bekliyoruz
Tam ince kırmızı hat
![]()
Milan macini bende ilk önce düsündüm ama amaan bosver bunlara güvenilmez diyip cikardim kupondan![]()
![]()
Sevilla alirmi beyler ?
Ozan abi ve ömer reyize teşekkürü borç bilirim sayenizde 2.5 alt oynadım lestıra
Keşke bende öyle yapsaydım. Estoril - Milan arasında gittim geldim Milanı yazdımMaçı çevirecek bir babayiğit aranıyor
![]()
Zor abi cok beklersin daha![]()
Eyw reyis leceisterı şampiyon yazdıracağız!Bizde senin Leicester'i şampiyon yapma inancına ve sinerjine teşekkür ederiz. Çok emek veriyorsun bu işe![]()
gladbach 2-0 yaptı ama 2-1 olabilir bu maç. benim 1.5 üstü geldi en azından![]()