Hani lestır puan kaybetcekti yoldashlar

O maçın berabere bitmesi sürpriz olmaz. Ha ben tek farklı Leicester galibiyeti deneyeceğim zira kazanırlarsa ite kaka kazanırlar diye düşünüyorum. Lakin beraberliğe hiç şaşırmam.

Hani lestır puan kaybetcekti yoldashlar

O maçın berabere bitmesi sürpriz olmaz. Ha ben tek farklı Leicester galibiyeti deneyeceğim zira kazanırlarsa ite kaka kazanırlar diye düşünüyorum. Lakin beraberliğe hiç şaşırmam.

valla ben haftalardır leicester puan kaybeder diye bekliyorum adamlar ite kaka 1-0 kazanıyorlar. bu sefer rakip de formda(en azından milli maç arasından önce öyleydi)puan kaybetmesi beni de şaşırtmaz. bugün tottenham da puan kaybetmişken leicesterden bi ite kaka galibiyet daha bekliyorum ben =)

takipte kal kazan kardeşim :D

Leicester geldi, hadi bakalim Gladbach da 1:0 devam ediyor ikinci yari basladi.

O geldi iyi oldu. Thun geldi birde. Gladbach bende de var bekliyorum. Roma umarım böyle biter. Milan maçı sıkıntıda :D Fiorentina da gol atsın alsın maçı tek farkla diye bekliyoruz :D Tam ince kırmızı hat :D

O geldi iyi oldu. Thun geldi birde. Gladbach bende de var bekliyorum. Roma umarım böyle biter. Milan maçı sıkıntıda :D Fiorentina da gol atsın alsın maçı tek farkla diye bekliyoruz :D Tam ince kırmızı hat :D

Milan macini bende ilk önce düsündüm ama amaan bosver bunlara güvenilmez diyip cikardim kupondan :D

m6gdO8.png

Sevilla alirmi beyler ?

Ozan abi ve ömer reyize teşekkürü borç bilirim sayenizde 2.5 alt oynadım lestıra

gladbach 2-0 yaptı ama 2-1 olabilir bu maç. benim 1.5 üstü geldi en azından :D

Bizde senin Leicester'i şampiyon yapma inancına ve sinerjine teşekkür ederiz. Çok emek veriyorsun bu işe :D
Eyw reyis leceisterı şampiyon yazdıracağız!

Bu arada gladbach 2 oldu teşekkürler can büyük senide unutmadık ulu gladbachlı

Geri
Üst Alt