- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 358
C. Palace - Everton beraberlik
Chievo - Fiorentina beraberlik
GS kg var
Chievo - Fiorentina beraberlik
GS kg var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Surpriz kupon
Adana 02
Milan
Stoke
Gs Handi
Tutsa surpriz olurdu demistim yine yanilmadikbırak kardeşim oynamak zorunda değilsin şu oynu ya
Tutsa surpriz olurdu demistim yine yanilmadik
Beni komik buldugunu sanirdim üzdün:asd22: uzun bir müddetten sonra bir postuna güldüm
Genclerbirliginin kazanacagi dusunuyorum, Kayseri kupaya konsantre olmaz hedefleri kume dusmemek.
Rizenin Urfa deplasmanindaki oranida cazip denenebilir
Burkino Faso- Gana macida uzatmaya gider %90
Vay kimleri goruyorum !!! Anadolu takimlarinin 3 buyukleri yendikten sonraki ilk hafta basarisiz sonuclar aldiklari hipotezime ne diyeceksin peki !!!Kayseri Erciyes 2006-2007'de küme düşmelerine rağmen alacaklardı kupayı,finalde hakem katliamına uğramışlardı.Bu genelleme tutmayabilir her zaman.
Vay kimleri goruyorum !!! Anadolu takimlarinin 3 buyukleri yendikten sonraki ilk hafta basarisiz sonuclar aldiklari hipotezime ne diyeceksin peki !!!
Evet böyle birşey var. :/Vay kimleri goruyorum !!! Anadolu takimlarinin 3 buyukleri yendikten sonraki ilk hafta basarisiz sonuclar aldiklari hipotezime ne diyeceksin peki !!!
Ustat Kayseri 2-0 onde 1 kupon verde bobregimi satip basayim ?Kayseri Erciyes 2006-2007'de küme düşmelerine rağmen alacaklardı kupayı,finalde hakem katliamına uğramışlardı.Bu genelleme tutmayabilir her zaman.
Ustat Kayseri 2-0 onde 1 kupon verde bobregimi satip basayim ??????
Organ mafyası mısın nesin sat sat bitmiyor ..... böbreği.![]()
Kürşat mıydı lan avatardakinin adı. Yılan hikayesinde oynuyordu.
Ağanın karısı güzeldi
Kursat ile Riza baba hayrani galiba SarpercimKürşat mıydı lan avatardakinin adı. Yılan hikayesinde oynuyordu.
Ağanın karısı güzeldi