takım değiştirmek

ne yapalım kardeş.. hepimiz Galatasaray'lı bir ailede doğacak kadar kısmetli değiliz :asd22:

ben yine ucuz kurtardım..

Bizim sülalede ben hariç Galatasaray'lı adam yok. Alayı bjk'li. Kalan azınlık da fb'li. Benim Galatasaray'lı olmama nasıl izin verildi hala anlamıyorum :D

kişiyi bağlar. bir de bunların 2 3 takım tutanları vardır. kafaları rahattır.

bkz: @Refik Y.AKKÜLAH

- bende din tartışmaları ne zaman başlayacak diyordum

Din değiştirmek>Politik görüş değiştirmek>Sevdiğin insan yerine başka biri ve en sona gelir takım değiştirmek.
Bence en basiti takım değiştirmektir burda.
Asgari ücrette olan herhangi bir x takım taraftarına 100 bin euro ver y takıma anında geçiş yapar.
İhtiyacı olan Ailenizin huzurumu desek Galatasarayin başarısı mi desek kaçınız Galatasaray der şurda.
Yok ölürüm canımı veririm bunlar güzel hoş ama samimi değildir zafer sarhoşlugunun sarfettigi şeyler '

Envoyé de mon Sony Z3

Din değiştirmek>Politik görüş değiştirmek>Sevdiğin insan yerine başka biri ve en sona gelir takım değiştirmek.
Bence en basiti takım değiştirmektir burda.
Asgari ücrette olan herhangi bir x takım taraftarına 100 bin euro ver y takıma anında geçiş yapar.
İhtiyacı olan Ailenizin huzurumu desek Galatasarayin başarısı mi desek kaçınız Galatasaray der şurda.
Yok ölürüm canımı veririm bunlar güzel hoş ama samimi değildir zafer sarhoşlugunun sarfettigi şeyler '

Envoyé de mon Sony Z3
Ailem ve sevdiğim insanlar > Galatasaray. Diğer konular istediğin gibi sırala bende.

İnsandan insana değişir bu bence yinede.
Takım sevmek de bir değer sonuçta ve okadar basit değil . İçten sevenler için geçerli tabiki. Ehh işte çim bomluyuz diyenler bir kola için değiştire bilir tabiki

Hayattaki en üst noktam Galatasaydır şimdi ailendendemi üsttün arkadas diyecekler gercekten ikisinide ayıramam zaten Galatasarayda ailem gibi cok seviyorum ne yapalım be abi

Ailem ve sevdiğim insanlar > Galatasaray. Diğer konular istediğin gibi sırala bende.

İnsandan insana değişir bu bence yinede.
Takım sevmek de bir değer sonuçta ve okadar basit değil . İçten sevenler için geçerli tabiki. Ehh işte çim bomluyuz diyenler bir kola için değiştire bilir tabiki

Galatasaray > akraba > arkadaş > tanımadığın insanlar > düşmanlar > katiller > tecavüz edenler > teröristler > fenerbahçeliler

Ha birde şu baslığa yazayım takım değiştirmeğe gelmişken konu cevremde de ve forumda da şampiyonluklara asık Galatasaraylılar var fazla değil 3-4 sene sampiyon olma onlarda takım değiştirir onlar mutsuzluğa gelemez cünki.

Daha önce de söylediğim gibi. Benim yaşıtlarım için Hagi'dir. Bugün ise Sneijder. Ayrıca belirtiyim babam Galatasaray'lı geriye kalan herkes bütün sülalem fenerlidir. Benim üzerime çok düşmüş Galatasaray'lı olmam için oğlum bari Cimbom'lu olsun diye ama ben amcalarımın ayartmalarına ayak uydurmuşum belli bir süre(para,oyuncak,çikilop :D ). Babam etkisiz kalınca 8-9 yaşlarında ''HAGI'' çıkıyor sahneye tabi.. Çocukluğumun geçtiği mahalleye uğruyorum arada ve o dönemde yeni beton atılan yerlere yazdığım '' Corci Haci '' yazılarının bir gram oynamadığını görünce inanılmaz duygular yaşıyorum.

Galatasarayli olmadim, Galatasarayli olarak dogdum
Galatasarayli olmak ayricaliktir, takim tutmaktan daha fazlasi. Anlatilmaz, onu ancak biz yasariz ve hissederiz. Sonsuz bir tutku

Benim hanim fenerliydi, inat etti cimbomlu olmam. 2 hafta sonra cimbomlu oldu. Walla cimbom aski, hic birsey dinlemez.
Cocuklarim fenerli olursa, evlatliktan red ederim ciddi :D

Galatasarayli olmadim, Galatasarayli olarak dogdum
Galatasarayli olmak ayricaliktir, takim tutmaktan daha fazlasi. Anlatilmaz, onu ancak biz yasariz ve hissederiz. Sonsuz bir tutku

Benim hanim fenerliydi, inat etti cimbomlu olmam. 2 hafta sonra cimbomlu oldu. Walla cimbom aski, hic birsey dinlemez.
Cocuklarim fenerli olursa, evlatliktan red ederim ciddi :D

Bizim hatunda fenerliydi şimdi Gs Store den çıkmıyor valahi benden daha heyecanlı :) bende tüm yeğen ve kuzenleri Gs li yaptım bu ülkeye çok adam kazandırdık Çalışmalara da devam ediyorum nerede bir çocuk görsem akıllarına giriyorum hep ama kendim nasıl oldum bilmiyorum dediğin gibi doğuştan olsa gerek..

Bizim hatunda fenerliydi şimdi Gs Store den çıkmıyor valahi benden daha heyecanlı :) bende tüm yeğen ve kuzenleri Gs li yaptım bu ülkeye çok adam kazandırdık Çalışmalara da devam ediyorum nerede bir çocuk görsem akıllarına giriyorum hep ama kendim nasıl oldum bilmiyorum dediğin gibi doğuştan olsa gerek..

Seni o zaman kadıköy şubesine alalım.
Yok edeceğiz azizcileri

Geri
Üst Alt