Takımdaki Futbolcuların Melo'yu Sevmemesi

Bu habere inanmak çok saçma olur Melo dediğiniz oyuncu şuan Galatasaray'ın en istikrarlı ve en iyi oyuncusu sırf Galatasaray'ın değil Süper Lig'in hatta bence verdiği katkı bakımından Dünya listesindede olmayı hak ediyor şimdi Melo'yu sevmeyen ve istemeyen kişiler önce Melo'nun performansını geçmeleri lazım bunu geçemezlerse Melo hakkında konuşmaları hiçbir anlama gelmez ben Melo ile anlaşma imzalanırken karşı çıkıyordum kafamda bu kontrat imzalarsa kesin salar kendini diyordum sonra Dünya kupasına girmek için böyle oynuyor bence seneye oynamaz dedim burdada yanıldım Melo şuan çoğu arkadaşında dediği gibi Hagi'den sonra gelmiş en çok katkı veren oyuncudur.

Ben Selçuk'un Melo'ya karşı olumsuz bir his beslediğini düşünmüyorum.

Herkes Twitter´da duygu sömürüsü yapiyor, gülüyorum. Selcuk, Burak veya baskasi benim esim, abim, kardesim filan degil.

Galatasaray bir spor kulübü ve basariya endeksli bir camia. Adam gibi futbol oynarsaniz, ortada sorun da kalmaz.

Sen 2 senedir berbat oynuyorsun. 2 sene sabrederken cit yok, simdi elestirince mi duygu sömürüsü?

Yok öyle dünya. Artik kredi mredi yok pasa efendi. Ya adam gibi futbol oynarsin, yada gidersin Samsunspor´a filan.

Bana göre Selçuk'un Burak'tan sonra en sevdiği oyuncu zaten röportajlarında ve saha içindeki özellikle ilk sezon yakaladıkları uyum göz önüne alındığında sevmeyen Yekta,Gökhan Zan,Sabri gibi 1-2 adamdır bence.

Bana göre Selçuk'un Burak'tan sonra en sevdiği oyuncu zaten röportajlarında ve saha içindeki özellikle ilk sezon yakaladıkları uyum göz önüne alındığında sevmeyen Yekta,Gökhan Zan,Sabri gibi 1-2 adamdır bence.
Zan, Volkan olayında Melo'ya destek veren tek takim arkadaşıydı bildiğim kadarıyla.

Tapa

Taraftar bizi sevmiyor seni de sevmesin mantığı

Melo'ya karşı voltran oluşturmaları geçen sene Gökhan Zan'ın atarlanmalarından belliydi. Ama o Gökhan Zan bile hatasının farkına varıp arkadaşını savundu. Bunlar dedikodu veya kuruntu değil, basbaya Melo'ya karşı bir çekememezlik var. Aslında sadece Melo'ya değil bütün yabancılara bir kıskançlık söz konusu. Yaptıkları selfie'lere bile yabancıları almayan heriflerden takımdaşlık falan beklenemez, alayı hizipçi bunların.

Selçuk İnan isimli futbolcunun olduğu yerde, her türlü hizipçilik var olabilir.

Tabii taraftar Meloyu daha fazla seviyor, Melo bu yerli rezillerden bin kat daha iyi futbolcu. Melo bu takimi daha fazla sahipleniyor ve daha fazla konusuluyor. Yerli karaktersiz tayfa KISKANIYOR adami baska aciklamasi yok. Selcugun menejar bozuntusunun Meloya laf atmasini okuyun bakalim. Serefsiz herif.
Bizde yerliler hep böyle olmustur. Yabancilardan uzak durup gruplasmaya neden oluyorlar. Üstelik yeteneksizler.
Sinir kalkarsa hepsini kovackasin arkadas.

Takim olmak fln gibi bisey yok. Ceteciler sizi. Sinir oldum simdi

Fb medyasi diyoruz da, aslinda bütün olarak bakildiginda sike lobisi diyebiliriz. bunlar stratejiler belirleyip ona göre hareket ediyorlar. Bu da onlarin stratejilerinden. olaki S&B kadro disi birakilsin, medya bizi dograr. Sabri yi bile korudular.

Yok be renktaş, ben bu medyaya sallamayı ülkemizdeki bir çeşit komplo teoricilerinin ABD ve AB'ye karşı öne sürdükleri abuk subuk görüşlerden farkı bulmuyorum.

Yoksa medya nedir yani, herkese aynı pisliği yapıyor. Ben kendimi bildim bileli de böyle oldu, işte Ersun Yanal'ın ses kaydını bile çıkardılar, kadınlarla görüntülerini bile çektiler iki ay önce. Şimdi bizimle uğraşıyorlar, neden, koz veriyoruz çünkü adamlara. Beşiktaş'ta biri sakatlanıyor, onla uğraşıyorlar. Paralarını kavgadan kazanıyorlar. İyi niyetli olmadıkları doğru olabilir, ama belli bir kişilerin güdümünde olduğu görüşüne katılmıyorum. Onlar tek bir şeyin güdümünde, tiraj ve para. Onun için biz bunlara ne kadar koz verirsek kötü futbolla, kavgayla, küfürle şunla bunla, onlar da o kadar üstümüze gelirler.

Az kalsin düz gidecem BurakSelcuk gibi heriflere. Yeter artik bos herifler, nedir sizden cektigimiz.
10 milyon tazminat öderim bunlari göndermek icin, yetti artik.

Melonun askerleriyiz lan yedirtmeyiz Melo gibi değerleri böyle kıytırık overrated yerli "futbolculara" !

I am the one who knocks!

Erman hayırdır bu aralar fazla ateşlisin :)
Arda Galatasaray dedin mi akan sular durur bende :) Galatasaray Futbol Takımı ve İdari Yönetimi saçma sapan durumlara maruz kalınca ve işler ters gitmeye başlayınca benim şalter iniyor renkdaş :D Gözüm görmüyor hiçbirşeyi :asd22:

abi kiskaniyorlar .. cok dogal birsey ..

Melo cikiyor tribunleri costuruyor taraftar boyle adamlari hep sever zaten .. Illaki Melo oldugu icin degil ..

Semih Kaya ciksa boyle cikip 3lu cektirse taraftar sempati kurar ...

Sen odun gibi oynunu oyna soyunma odasina git seni kim naaapsin neyine sempati duysun ?

Azicik show yapacaksin ..

Geri
Üst Alt